The 2night Show-Κατερίνα Γκαγκάκη: Αποκάλυψε τη σχέση της με σκηνοθέτη
Media

The 2night Show-Κατερίνα Γκαγκάκη: Αποκάλυψε τη σχέση της με σκηνοθέτη

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night Show ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία με το που βρέθηκε στο πλατό αποκάλυψε τη σχέση της με σκηνοθέτη.

Αφορμή στάθηκε το τραγούδι με το οποίο την υποδέχτηκε στο πλατό και ήταν το «Be mine» που όπως είπε η Κατερίνα ανήκε στην παραγωγή του talent show όπου είχε συμμετάσχει.

Όπως τόνισε η γνωστή παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και pr woman, σχεδόν ποτέ δεν υπήρξε μόνη της στην προσωπική της ζωή ενώ παραδέχτηκε ότι έχει εμμονή με την ανάγκη της να μην αποκαλύπτει με ποιον είναι ζευγάρι. «Δεν θέλω ρε παιδάκι μου να ξέρουν» είπε με έντονο τρόπο στον Γρηγόρη ενώ πρόσθεσε πως είναι πολύ πιστή.

Ο Γρηγόρης πάντως, την προειδοποίησε ότι θα βάλει… ντεντέκτιβ προκειμένου να μάθει με ποιον είναι σε σχέση η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η όμορφη καλεσμένη του παρουσιαστή επίσης αποκάλυψε πως της ζητούν ερωτικές συμβουλές παρ’ όλο που ο Γρηγόρης την… αμφισβήτησε.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη επίσης, μιλώντας για την επιστήμη της ψυχολογίας που σπούδασε και για λίγο ασχολήθηκε επαγγελματικά με αυτή, αναφέρθηκε σε ένα δύσκολο και περίεργο περιστατικό που της συνέβη.

Σε ό,τι αφορά την οικογενειακή της ζωή, παραδέχτηκε επίσης πως είναι ένα κακομαθημένο-καλομαθημένο μοναχοπαίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved