Ρένεση - Θεωνά: Πώς επηρέασε  η εγκυμοσύνη τους τα σίριαλ στα οποία ήταν πρωταγωνίστριες;
Media

Ρένεση - Θεωνά: Πώς επηρέασε η εγκυμοσύνη τους τα σίριαλ στα οποία ήταν πρωταγωνίστριες;

Πολλές γυναικείες παρουσίες της τηλεόρασης έχουν ζήσει, και κατ' επέκταση μοιραστεί με τους τηλεθεατές την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους: την εγκυμοσύνη τους.

Φέτος, το είδαμε, σε δύο αγαπημένες ηθοποιούς: στην Κλέλια Ρένεση και την Τζένη Θεωνά.
Άραγε επηρεάστηκαν οι σειρές «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Για πάντα παιδιά» στις οποίες πρωταγωνιστούν;

Φέτος, η Κλέλια Ρένεση και η Τζένη Θεωνά επέστρεψαν στα τηλεοπτικά πράγματα έπειτα από πολύχρονη απουσία.

Η πρώτη, μέσα από την κωμική σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και η δεύτερη μέσα από την κωμική σειρά του ΟΡΕΝ «Για πάντα παιδιά».

Οι δύο ηθοποιοί μπορεί να ήταν ιδιαίτερα χαρούμενες για το νέο τους εγχείρημα, αλλά ο... πελαργός δεν μπορούσε να περιμένει. Φυσικά, και οι δύο με το που έμαθαν τα ευχάριστα νέα έσπευσαν να ενημερώσουν τους συντελεστές των σειρών και τους υπευθύνους των δύο καναλιών, προκειμένου να εξετάσουν όλα τα πιθανά σενάρια ώστε να αποφευχθούν τα όποια προβλήματα. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά... Η Κλέλια Ρένεση, λίγο πριν τα μέσα Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε στους στενούς συνεργάτες της ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και εξέτασαν κάθε πιθανό σενάριο.

Το πιο φυσιολογικό ήταν αυτό που ήθελε την Καίτη, την ηρωίδα που υποδύεται, να μένει έγκυος από τον Ηλία (Βλαδίμηρο Κυριακίδη), με τη φουσκωμένη κοιλίτσα να φαίνεται εν καιρώ. Όπως και έγινε. Μάλιστα, η Κλέλια Ρένεση και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έχουν γυρίσει κάποια επεισόδια παραπάνω σε σχέση με τα άλλα ζευγάρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ώστε να υπάρχει το στοκ επεισοδίων για ένα μέρος της περιόδου που θα λείψει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού My TV, η ηθοποιός αναμένεται να αποχωρήσει μέσα στον επόμενο μήνα ώστε να φέρει στον κόσμο τον καρπό του ερωτά της με τον Μανού Τσάο.

Από εκεί και πέρα, το υπόλοιπο κενό πρόκειται να καλυφτεί με τις γκεστ εμφανίσεις ηθοποιών που έχουμε ξαναδεί και έχουν επηρεάσει με τον τρόπο τους την καθημερινότητα της Καίτης και του Ηλία, όπως η Ελπινίκη (Ελένη Γερασιμίδου), η Μπία (Βίλμα Τσακίρη) κ.ά.

Ακόμα, βέβαια, δεν έχει ξεκαθαριστεί το χρονικό διάστημα που θα απουσιάσει η ηθοποιός, αλλά οι υπεύθυνοι του σταθμού και οι συντελεστές της σειράς της άφησαν το ελεύθερο να επιστρέψει όταν αισθανθεί έτοιμη, όπως έγινε και στην περίπτωση της Αθηνάς Οικονομάκου στην καθημερινή σειρά «Έλα στη θέση μου».

Πάντως, όσον αφορά την έβδομη σεζόν της αγαπημένης σειράς, η Κλέλια έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να παραμείνει στη σειρά όπως και θα γίνει.

Κάτι παρεμφερές συνέβη και με την Τζένη Θεωνά, η οποία στάθηκε πιο τυχερή όσον αφορά τη χρονική στιγμή που έγιναν όλα.

Η σειρά «Για πάντα παιδιά» άρχισε από το καλοκαίρι γυρίσματα, οπότε είχαν ούτως ή άλλως στοκ επεισοδίων και η εγκυμοσύνη προσαρμόστηκε ιδιαίτερα ομαλά στο σενάριο ακόμα και το φύλο του μωρού, οπότε και είδαμε τη σχέση της Ειρήνης, που υποδύεται, και του Γρηγόρη (Αποστόλη Τότσικα) να περνά όλα τα στάδια.

Τον Νοέμβριο, λοιπόν, ανακοίνωσε δημόσια την εγκυμοσύνη της, ενώ μέχρι και λίγες εβδομάδες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί γύρισε όλες τις σκηνές της μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο. Αυτή την περίοδο, μάλιστα, οι υπόλοιποι ηθοποιοί γυρίζουν τις δικές τους σκηνές, οι οποίες δεν περιλαμβάνουν την τηλεοπτική Ειρήνη. Έτσι, η συνέχεια της σειράς δεν επηρεάζεται σε κανένα βαθμό. Όσο για το αν η ηθοποιός θα επιστρέψει στη σειρά, σε περίπτωση που ανάψει οριστικά το πράσινο φως για νέο κύκλο επεισοδίων;

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές παραμένει άγνωστο καθώς η Τζένη Θεωνά , έχει αφοσιωθεί στον σημαντικότερο ρόλο της ζωή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved