Ο γιος του Στέλιου Ρόκκου μιλάει για τη σχέση τους: «Με τον πατέρα μου είμαστε φιλαράκια»
Media

Ο γιος του Στέλιου Ρόκκου μιλάει για τη σχέση τους: «Με τον πατέρα μου είμαστε φιλαράκια»

Συνέντευξη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα έδωσε ο Δημήτρης Ρόκκος, γιος του αγαπημένου Στέλιου Ρόκκου.

Ο τραγουδιστής ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό του πατέρα του επαγγελματικά για δέκα ολόκληρα χρόνια, αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά του μόνος του και να βρεθεί σε άλλο νυχτερινό σχήμα. Μίλησε για τη σχέση τους τονίζοντας: «Όταν δουλεύεις με τον πατέρα σου υπάρχουν και οι καλές και οι κακές στιγμές» ενώ αναφερόμενος στη σχέση τους είπε: «Με τον πατέρα μου είμαστε φιλαράκια».

Φυσικά και τον… κατατρέχει το βαρύ όνομα που κουβαλάει όμως φαίνεται να μην αιθεροβατεί καθώς λέει: «Όταν είσαι παιδί κάποιου διάσημου ανοίγουν πόρτες, όμως πίσω από αυτές τις πόρτες υπάρχουν άνθρωποι που σε περιμένουν με… καραμπίνες».

Να πούμε ότι ο Δημήτρης Ρόκκος υπηρετεί ένα τελείως διαφορετικό είδος μουσικής από εκείνο του πατέρα του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συγκρουόνται σε αυτόν τον τομέα. Ο νεαρός καλλιτέχνης, επίσης, στη συνέντευξή του τόνισε ότι ο πατέρας του τον έφερε στον κόσμο όταν ήταν πολύ μικρός και συγκεκριμένα στα 22 του χρόνια και ίσως αυτή η μικρή διαφορά ηλικίας που χωρίζει πατέρα και γιο να είναι και ο λόγος που οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη συνέντευξή του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved