GNTM: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του β’ κύκλου- Η φωτογραφία της Παπαγεωργίου και το μήνυμά της
Media

GNTM: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του β’ κύκλου- Η φωτογραφία της Παπαγεωργίου και το μήνυμά της

Ο δεύτερος κύκλος του GNTM είναι γεγονός.

Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Σκουλός κάθισαν στις θέσεις τους και είναι έτοιμοι να βρουν τα κορίτσια εκείνα που θα έχουν τα κατάλληλα προσόντα για να κάνουν καριέρα στον χώρο του modeling.

Πριν λίγες μέρες, η Βίκυ Καγιά είχε αποκαλύψει πώς σύντομα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Greece’s Next Top Model και το Σάββατο το μεσημέρι, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε μια φωτογραφία που επιβεβαιώνει πώς τα γυρίσματα είναι σε εξέλιξη.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα το δούμε στους τηλεοπτικούς μα δέκτες, καθώς δεν έχει προβληθεί ακόμα το trailer του reality μόδας.

Οι κριτές που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από τον ρόλο του ο καθένας, έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη, καθώς φέτος είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν υποχωρήσεις σε αυτό που ψάχνει ο καθένας.

Όσο για την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το κατά πόσο υπάρχει κόντρα ανάμεσα τις δυο, η πρώτη σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Κοιτάξτε εγώ δεν έχω μετρήσει τις δουλειές της Ηλιάνας. Ξέρω ότι έμενε στην Αμερική. Τι σημαίνει πόσες δουλειές και πού; Άλλοι κάνουν παρακάτω και άλλοι παραπάνω τι σημαίνει αυτό; Ο καθένας κάνει αυτό που μπορεί και ξέρει…»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved