Νικολέτα Βλαβιανού: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το «ναι» στη σειρά Έλα στη θέση μου
Media

Νικολέτα Βλαβιανού: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το «ναι» στη σειρά Έλα στη θέση μου

Χαμηλών τόνων και προσηλωμένη στην τέχνη της υποκριτικής, η αγαπημένη ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για τον ρόλο της στο «Ελα στη θέση μου» αλλά και πώς πήρε την απόφαση να πει το «ναι» στην πρόταση.

Ποιο ήταν το έναυσμα που σας ώθησε να πείτε το «ναι» για να κάνετε guest εμφάνιση στο «Ελα στη θέση μου»;
«Μέτρησε το γεγονός ότι παίζουν αγαπημένοι μου φίλοι, όπως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Μαρία Φιλίππου, η Αντρη Θεοδότου, ο Ανάστασης Κολοβός κ.ά, καθώς επίσης και το ότι η επάνοδος μου στην τηλεόραση μετά το «Άνδρας των ονείρων μου» στο star θα συνδυαζόταν με τη συμμετοχή μου σε μια πολύ επιτυχημένη σειρά όπως είναι αυτή του Alpha»


Τι σας άρεσε περισσότερο όταν πήρατε στα χέρια σας τα κείμενα για τον ρόλο της Ζέφης; «Ο πρωτότυπος αυτός ρόλος της καλόγριας μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Ειδικά τα πρώτα κείμενα που διάβασα με ενθουσίασαν, καθώς και αστεία ήταν και έξυπνες ατάκες είχαν»


Τι χαρακτήρας είναι η Ζέφη; «Είναι μια γυναίκα λαϊκή χωρίς μόρφωση, η οποία δεν έχει μεγάλες οικονομικές δυνατότητες. Παρ' όλα αυτά την έχει διδάξει το σχολείο της ζωής πώς να επιβιώνει κάνοντας διάφορα επαγγέλματα, καμιά φορά οδηγείται και σε παράνομες πράξεις, αλλά όχι για να θίξει κάποιον, αλλά για να μπορέσει να τη βγάλει καθαρή»


Τι μυστικά κρύβει ακόμη; «Κρύβει διάφορα μυστικά. Θα δείτε πόσο πολύ αγαπούσε τον γιο της και με τι θυσίες τον μεγάλωσε. Ενώ θα αποκαλυφθεί και μια ιδιαίτερη συμπάθεια για τη νύφη της, τη Σύλβια. Θέλει να τη βοηθήσει να κάνει παιδί»


Θα συνεχίσει να φέρνει αναστάτωση στους υπόλοιπους ήρωες της σειράς;
«Η Ζέφη φέρνει συνέχεια ανατροπές. Αλλά κάποια στιγμή αποχωρεί με έναν τρόπο παράξενο. Ο ρόλος μου τελειώνει γύρω στα μέσα Μαΐου. Όμως με δυνατότητα να επανέλθει, εάν χρειαστεί. Και αυτό γιατί μένουν θέματα ανοιχτά», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved