Μετά τα μεσάνυχτα: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη
Media

Μετά τα μεσάνυχτα: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται τη Διονυσία Κουφωλιά, η οποία μιλά για τη μοιραία νύχτα της 6ης Απριλίου του 2006, όταν ο Εγκέλαδος χτύπησε την ιταλική πόλη L’ Aquila.

Η νεαρή, τότε, φοιτήτρια βρέθηκε εγκλωβισμένη κάτω από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας όπου διέμενε. Απόψε στο στούντιο, περιγράφει, λεπτό προς λεπτό, την αγωνία που βίωσε για 12 ώρες, μέχρι να την εντοπίσουν οι πυροσβέστες.

Ποια ήταν τα τελευταία λόγια που αντάλλαξε με τον αδελφό της που επίσης καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια; Τι σκέψεις έκανε όταν συνειδητοποιούσε πως πλησίαζε το τέλος; Πώς αισθάνθηκε όταν ανασύρθηκε ζωντανή; Η Διονυσία συγκινείται όταν αποκαλύπτει πώς της ανακοίνωσαν ότι ο αδελφός της είναι νεκρός, ενώ εξηγεί για ποιο λόγο επιστρέφει, κάθε χρόνο, στον τόπο της τραγωδίας.

Αμέσως μετά, η Χρυσάνθη Παγώνα, κατά κόσμον Χρύσπα, μας ταξιδεύει μέχρι την Αίγινα και τα παιδικά της χρόνια. Η γνωστή τραγουδίστρια θυμάται πώς μπήκε στο τραγούδι αλλά και πόσο δύσκολα πέρασε τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, εξαιτίας κακών συνεργασιών αλλά και της σκληρής κριτικής που δέχτηκε λόγο του βάρους της. Πόσο σκληρή ήταν η μάχη που έδωσε με τις διατροφικές διαταραχές; Πώς κατάφερε να τα βρει με τον εαυτό της; Τι ήταν εκείνο που την έκανε να πει το «ναι» στο σόου μιμήσεων; Γιατί απάντησε καταφατικά στην πρόταση γάμου που της έκανε ο σύζυγός της, μόλις έναν μήνα μετά τη γνωριμία τους;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved