Ευχή ή κατάρα ο ρόλος του Ιησού; Τι συνέβη σε όσους Τον υποδύθηκαν; (photos)
Media

Ευχή ή κατάρα ο ρόλος του Ιησού; Τι συνέβη σε όσους Τον υποδύθηκαν; (photos)

Κάθε χρόνο, τις ημέρες του Πάσχα όλοι θυμόμαστε τους ηθοποιούς εκείνους που επέλεξαν να υποδυθούν τον Ιησού Χριστό.

Άλλωστε, είναι η περίοδος που στην τηλεόραση βλέπουμε μερικές από αυτές τις ταινίες, καθώς είναι η πιο επίκαιρη περίοδος.

Αρκετοί ηθοποιοί έχουν επιλέξει να υποδυθούν τον Ιησού Χριστό. Οι περισσότεροι υποστηρίζουν πώς μια «κατάρα» ακολουθεί τους ηθοποιούς εκείνους που έχουν ενσαρκώσει τον Θεάνθρωπο.

Κάποιοι μετάνιωσαν με το πέρασμα των χρόνων γι’ αυτή τους την επιλογή, αφού η πορεία τους στον χώρο της υποκριτικής δεν ήταν έτσι όπως την είχαν ονειρευτεί.

Κάποιοι άλλοι, απέκτησαν ψυχολογικά προβλήματα, ενώ δεν είναι λίγα τα περιστατικά εκείνα που έχουν συμβεί κατά την διάρκεια των γυρισμάτων όπως ατυχήματα, αλλά και θάνατοι των πρωταγωνιστών.

Η πρώτη ταινία για τη ζωή του Ιησού έκανε την εμφάνισή της το 1906 ενώ ακολούθησαν αρκετές από τότε μέχρι σήμερα. Μάλιστα, η πιο πρόσφατη είναι αυτή που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό με πρωταγωνιστή τον δικό μας Αποστόλη Τότσικα.

Μετά από αυτή την φήμη που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια, πόσο εύκολο είναι για έναν ηθοποιό να πει το «ναι» σε μια τέτοια πρόκληση;

Ευχή ή κατάρα τελικά ο ρόλος του Ιησού Χριστού;

Δείτε την κατάληξη που είχαν οι ηθοποιοί που υποδύθηκαν τον Χριστό στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved