Νάντια Κοντογεώργη: «Με το που γεννιόμαστε μπαίνουμε σε κουτάκια»
Media

Νάντια Κοντογεώργη: «Με το που γεννιόμαστε μπαίνουμε σε κουτάκια»

Θα ήθελε να είναι πιο γενναία και πιο δυναμική όπως η Εσμεράλδα που υποδύθηκε στο θέατρο.

Η Νάντια Κοντογεώργη μιλά για το αν έπιασε τον εαυτό της να είναι εγκλωβισμένος σε κουτάκια, για την Νομική με την οποία ακόμα δεν έχει ξεμπερδέψει και για το αν απέχει συνειδητά από την τηλεόραση.

Με τη Μις Χάνεϊ («Matilda») ή με την Εσμεράλδα («Η Παναγία των Παρισίων») αισθάνθηκες πιο κοντά;

«Αισθάνθηκα πολύ πιο κοντά με τη Μις Χάνεϊ, η οποία είναι πιο συνεσταλμένη και καμιά φορά παθητική. Από την Εσμεράλδα, υπάρχουν κομμάτια της που πολύ θα ήθελα να τα έχω. Είμαι παρορμητική, έχω την ανάγκη για τη χαρά και το γέλιο στην καθημερινότητα μου -ακόμα και στις δύσκολες μέρες-, σπάνια θα αφεθώ στην γκρι και μαύρη διάθεση. Ωστόσο, θα ήθελα να είμαι πιο γενναία και πιο δυναμική».

Έπιασες ποτέ τον εαυτό σου να είναι εγκλωβισμένος σε κουτάκια;

«Με το που γεννιόμαστε μπαίνουμε σε κουτάκια. Πάμε στο σχολείο, μετά πανεπιστήμιο, στο οποίο εγώ δεν πήγα, γιατί θα τρελαινόμουν. Με το που πήγα την πρώτη φορά, ένιωσα ότι είναι όλο λάθος σαν επιλογή. Πολύ ωραία επιστήμη, αλλά δεν είναι για εμένα. Εγώ ήθελα να γίνω καλλιτέχνις και να ζήσω διαφορετικά».

Δηλαδή με τη Νομική δεν έχεις ξεμπερδέψει;

«Όχι καλέ, έχω αφήσει πολλά μαθήματα. Βέβαια, υπάρχει σαν σκέψη κάποια στιγμή να πάω να τα δώσω, όχι τόσο για το χαρτί-αλλά για τη γνώση και την εκπλήρωση ενός... καθυστερημένου στόχου. Μεγαλώνοντας, με ενδιαφέρει περισσότερο η θεωρητική προσέγγιση στα πράγματα».

Παρόλο που έχεις καταφέρει πολλά και διάφορα πράγματα, δεν επαναπαύεσαι αλλά το ψάχνεις...

«Και δεν σκοπεύω να σταματήσω να κάνω μαθήματα. Εύχομαι να είμαι 95 χρόνων και να μαθαίνω καινούργια πράγματα. Έχουμε τόσα να ανακαλύψουμε για τον εαυτό μας... Μόνο η φωνή, καθημερινά, αλλάζει και μπορείς να διευρύνεις το ρεπερτόριο σου, να απολαμβάνεις σημαντικές μουσικές και να τις «υπηρετείς» όλο και καλύτερα. Εγώ δεν έγινα ηθοποιός για να βγάλω λεφτά, να πάρω δόξα ή να απολαμβάνω το χειροκρότημα. Κι αυτά καλοδεχούμενα είναι, ωστόσο η πραγματική επιθυμία είναι να επικοινωνείς το πιο φωτεινό σου κομμάτι με τον πιο σημαντικό τρόπο που μπορείς να το προσφέρεις».

Τηλεοπτικά τώρα, μετά τη συμμετοχή σου στην κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», δεν σε είδαμε κάπου. Απέχεις συνειδητά;

«Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις -και είναι πολύ ωραίο και τιμητικό να ξέρεις ότι κάποιος θέλει να συνεργαστεί μαζί σου αλλά επειδή έχω υπάρξει καλομαθημένη, γιατί έχω ζήσει πολύ καλό σενάριο και συνθήκη, μετά έκανα τη «Μουρμούρα», που ήταν κάτι πιο καθημερινό, τώρα για να γοητευτώ πάλι από κάτι πρέπει να είναι ιδιαίτερο», λέει στο My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved