Αντώνης Λουδάρος: «Μετά την παράσταση δε μπορούμε να συνεφέρουμε το κοινό από το κλάμα»
Media

Αντώνης Λουδάρος: «Μετά την παράσταση δε μπορούμε να συνεφέρουμε το κοινό από το κλάμα»


Για την παράσταση «Σκηνές από ένα γάμο» στην οποία πρωταγωνιστεί μίλησε ο Αντώνης Λουδάρος.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε επίσης στις απίθανες αντιδράσεις του κοινού μετά το τέλος της παράστασης και πως τις αντιμετωπίζει.

- Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα σου στη συνέχεια;

«Ξεκίνησα στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα με πρόβες και τελικά η παράσταση ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη, λέγεται «Σκηνές από ένα γάμο» και είναι το αριστούργημα του Μπέργκμαν. Ξεκινήσαμε στη Θεσσαλονίκη, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στο θέατρο «Σοφούλη». Το σκηνοθέτησα και παίζω με την Παυλίνα Χαρέλα, που έχει το θέατρο. Ο κόσμος αγκάλιασε και αγάπησε την παράσταση κι έχουμε απίθανες αντιδράσεις από το κοινό, γέλια και κλάματα. Υπάρχουν άνθρωποι που τελειώνει η παράσταση και δεν μπορούμε να τους συνεφέρουμε από τα κλάματα. Έρχονται να μας εξομολογηθούν τα προβλήματα τους».

-Πως αντιδράς τη συγκεκριμένη στιγμή;

«Είμαι εκεί, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι, τι να κάνω; Μου λένε τα προβλήματα που έχουν στο γάμο τους. Το έργο δείχνει ένα ζευγάρι που φαινομενικά είναι μια χαρά, αλλά και τι συμβαίνει μέσα στη σχέση τους πραγματικά. Λέγονται πράγματα που είναι αποκαλυπτικά για τους χαρακτήρες και για το πώς θα εξελιχθεί η ζωή τους. Ο κόσμος συμμετέχει πολύ, υπάρχει ουρά τη νύχτα για να πάρουν εισιτήρια. Πρωτόγνωρο, 12:30 τη νύχτα και ο κόσμος περιμένει μήπως είναι ανοιχτό το ταμείο για να πάρουν εισιτήρια. Αν όλα πάνε καλά, επειδή τη νιώθω... παιδί μου την παράσταση αυτή, την έπιασα από το μηδέν, τη διασκεύασα και δείχνει ότι θα έχει πορεία, πιθανότητα να παρουσιαστεί και του χρόνου στην Αθήνα», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved