Η Επιστροφή: Το ένοχο μυστικό του Ζερβού - Πώς εμπλέκεται με τον δολοφόνο του Φώτη
Media

Η Επιστροφή: Το ένοχο μυστικό του Ζερβού - Πώς εμπλέκεται με τον δολοφόνο του Φώτη

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Η Επιστροφή.

Ένα ένοχο μυστικό από το κοινό παρελθόν του Παύλου, του Ορέστη και του Ζερβού έρχεται στο φως και πρόκειται να ανατρέψει τα δεδομένα. Κι όσο ο αστυνόμος δεν έχει αποτελέσματα με την έρευνα για τον δολοφόνο του Φώτη, η καθυστέρηση και οι αμφιβολίες τους για την ενο­χή της Άννας σπρώχνουν τον Παύλο και τον Χρήστο να πά­ρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Μάλιστα, ο Χάρης και ο Νίκος θέλουν και εκείνοι να τους βοηθήσουν να βρουν αποδείξεις για την ενοχή ή την αθωότητα της κοπέλας προκειμένου να μάθουν αν τελικά ο πραγματικός δολοφόνος κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος. Ο Χρήστος μαζί με τον Παύλο επικεντρώνουν την επικίνδυ­νη ερευνά τους γύρω από τον Βογιατζή.

Από την άλλη, η Άννα περνάει δύσκολα μέσα στη φυλακή και η Βίκυ απαρηγόρητη δεν ξέρει τι να κάνει για να τη βοηθήσει.Όσο οι μέρες περνούν οι νεαροί φαίνεται να πλησιάζουν στα ίχνη του Βογιατζή. Μάλιστα, καταφέρνουν και εντοπίζουν τον συνεργάτη του και του αποσπούν μία σημαντική πληροφορία. Ωστόσο, σύμφωνα με το My TV, ο Ζερβός δεν έχει πει τηντελευταία του κουβέντα, καθώς ο ίδιος έχει ήδη βρει την κρυψώνα του Βογιατζή και έρχεται σε επαφή μαζί του.

Ο πρώ­ην αστυνομικός μαθαίνει από τον ίδιο τον Βογιατζή την αλήθεια για την Άννα. Κι ενώ και ο Πέτρος προσπαθεί να βρει την κρυψώνα του Βογια­τζή, ο Γιάνναρης παίρνει μια πολύ σημαντική πληροφορία απ' τον Ζερβό που αλλάζει τα δεδομένα. Ο πρώην αστυνομικός ανοίγει τον δρόμο για την αθώωση της 'Αννας, χωρίς να καταδώσει, όμως, τον Βογιατζή και το κρησφύγετο του.

Η Βίκυ μαθαίνοντας τα νέα παρακαλεί τον Ζερβό να καταθέσει επίσημα προκειμένου να αποφυλακιστεί η κόρη της. Εκείνος, όμως, κρύβει ένα μυστικό από το παρελθόν καθώς γνώριζε τον πατέρα του Βογιατζή και έχει έρθει σε δίλημμα, θα καταφέρει η Βί­κυ να πείσει τον Ζερβό ν' ανοίξει τα χαρτιά του ή θα μείνει πιστός οτην υπόσχεση που έδωσε κάποτε στον πατέρα του Βογιατζή και θα προστατεύσει τον νεαρό;

Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΕΙ ΕΛΕΝΑ & ΠΕΤΡΟ

Η 'Ελενα, όπως πρώτοι σας πληροφορήσαμε σε προη­γούμενο τεύχος μας, είναι σοκαρισμένη ακούγοντας την Αθηνά να κατηγορεί τον Πέτρο πως προσπάθησε να τη βιά­σει. Η σύγκρουση για το ζευγάρι είναι σφοδρή, αλλά ο Πέτρος, αντιμέτωπος με μια φρικτή κατηγορία, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει, κα­θώς δεν έχει καταλάβει ακόμα αν η Αθηνά έχει τρελαθεί και φέρεται έτσι.

Ωστόσο, η αισχρή συκοφαντία της γυναίκας φαίνεται να πιάνει τόπο. Η κοπέλα φροντίζει να μάθουν όλοι τις κατηγορίες της για τον Λειβαδιά. Βέβαια, οι περισσότεροι αρνούνται να την πιστέψουν, όχι όμως και η 'Ελενα, γεγονός που τσακίζει τον Πέτρο.

Από την άλλη, ο Ορέστης απο­λαμβάνει την «αποκαθήλωση» του Λειβαδά στα μάτια της 'Ελενας και παράλληλα φροντίζει να ανεβαίνει ο ίδιος οτην εκτίμηση της. Ο Ζερβός, όμως, δεν επικροτεί τις κινήσεις της Αθηνάς κι έρχεται σε σύγκρουση μαζί της. Της ξεκαθαρίζει, μάλιστα, πως ως εδώ ήταν η συνεργασία τους. Εκείνη, όμως, δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να δει τονγάμο του Πέ­τρου και της'Ελενας να διαλύεται οριστικά.

Κι ενώ το χτύπημα της Αθη­νάς στον Πέτρο φαίνεται να βρήκε στόχο, δεν αργεί να λειτουργήσει και η άλλη παγίδα που έχει στήσει στην'Ελενα. Ο Χάρης πείθεται πως π μη­τέρα του αναζητούσε έναν τρόπο να τον απομακρύνει από κοντά της και της ανακοινώνει ότι θα φύγει από το σπίτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved