Ελένη Βαΐτσου: Αποκαλύπτει πώς έγινε παρουσιάστρια στον ΣΚΑΪ
Media

Ελένη Βαΐτσου: Αποκαλύπτει πώς έγινε παρουσιάστρια στον ΣΚΑΪ

Η Ελένη Βαΐτσου παρουσίαζει τους Τουrίστες στον ΣΚΑΙ και εξηγεί πώς προέκυψε η πρόταση

Ακόμη αναφέρει αν της αρέσουν τα ταξίδια και αν είναι οργανωτική.

Πώς έγινε η πρόταση για την εκ­πομπή;

«Το πρώτο τηλεφώνημα το έκα­νε ο Χρήστος Ανθόπουλος ένα πρωί, για να με ρωτήσει αν είχα επαγγελματικές υποχρςώσεις τη φετινή χρονιά, και ανέφερε πως το όνομα μου έπεσε στο τραπέζι για να παρουσιάσουμε μαζί μια ταξιδιωτική εκπομπή. Κλείσαμε αμέσως ραντεβού με τον ίδιο και την εταιρία παραγωγής, για να μάθω τις λεπτομέρειες, και είπα το "ναι" επιτόπου».

Σου αρέσουν τα ταξίδια;

«Τα ταξίδια εδώ και χρόνια έχουν γίνει μέρος της ζωής μου. Θέλω να φεύγω όσο πιο συχνά μπορώ όσο μου το επιτρέπουν βέβαια το επάγγελμα μου και τα οικονομικά μου. Συνήθως είναι ένα τριήμερο κόπου κοντά, που προκύπτει τελευταία στιγμή, αλλά προσπαθώ να φεύγω μία φορά τον χρόνο και πιο μακριά, κάπου που δεν έχω ξαναπάει».

Είσαι η οργανωτική της παρέας;

«Στο παρελθόν ήμουν ενοχλητικά οργανωτική. Ήθελα να έχω κανονισμένα τα πάντα και μάλιστα αρκετές μέρες πριν από το ταξίδι. Έφτιαχνα λίοτες με το καθετί που ήθελα να δω ή να κάνω, αλλά πλέον το έχω πάρει πιο χαλαρά. Δεν αγχώνομαι για τίποτα, δεν κάνω σχέδια και απολαμβάνω οτιδήποτε προκύψει. Η καλή διάθεση και η'καλή παρέα μετράνε περισσότερο».

Ποιο είναι το μέρος που περάσατε καλύτερα και πού δεν θέλετε να ξαναπάτε;

«Περνάμε παντού όμορφα, ανεξαρτήτως κούρασης. Δεν υπάρχει κάποιο μέρος μέχρι τώρα που δεν μου άρεσε.Όλα έχουν ενδιαφέρον και διαφορετικά πράγματα νσ δεις και να κάνεις», λέει στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved