Media

«Το τατουάζ»: Άγρια καταδίωξη για τον Ορφέα

Απίστευτες εξελίξεις στο Τατουάζ

Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του Ορφέα.

Ο «κακός» εαυτός του Σωκράτη αρχίζει να παίρνει το πάνω χέρι και ο νεαρός νιώθει ότι σιγά σιγά χάνει κάθε έλεγχο. Η Αθηνά, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι συμβαίνει, ζητάει από τον Σωκράτη να μετακομίσει μαζί της μέχρι να ορθοποδήσει οικονομικά και να βρει ένα νέο σπίτι. Στα Μετέωρα, η ύποπτη καθυστέρηση του Στέφανου οδηγεί την 'Ολγα σε βιαστικά συμπεράσματα και ανάμεσα στο ζευγάρι ξεσπάει ο πρώτος καβγάς ζήλιας. Παράλληλα, η Λήδα συνεχίζει να τους κάνει τη ζωή δύσκολη και η 'Ολγα σκέφτεται πως ίσως είναι καλύτερα για λίγες μέρες η μικρή να πάει στην Αίγινα να μείνει με τον Αλέξανδρο και την Άννα. Εν τω μεταξύ, η Τατιάνα εξομολογείται στην Αθηνά το προσωπικό της αδιέξοδο με τον Τόνυ, ενώ η Μαργκώ επαναπροσεγγίζει τον Πέτρο και συνειδητοποιεί πως ακόμα τον επηρεάζει. Εκείνος, μάλιστα, πέφτει για μία ακόμη φορά στα δίχτυα της Μαργκώ ανήμπορος να αντισταθεί στη γοητεία της.

Τις επόμενες μέρες ο Τόνυ και η Τατιάνα προσπαθούν να διατηρήσουν τη φλόγα αναμμένη, αλλά το παρελθόν και οι αμφιβολίες τους οδηγούν σε αδιέξοδο. Ο Ορφέας, από την άλλη, εντοπίζει τον Λευτέρη, τον πρώην συγκροτούμενο του, αλλά εκείνος δεν θέλει καμία παρτίδα μαζί του και τον διώχνει. Παράλληλα, η 'Ολγα βλέπει το «ιδιαίτερο» ενδιαφέρον της Νίκης για τον Στέφανο, αλλά προς το παρόν κρατά ουδέτερη στάση, παρά το γεγονός ότι την ενοχλεί. Την επόμενη μέρα ο Αντώνης καταγγέλλει την εξαφάνιση της θείας του στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με το Mytv, η Μαργκώ συνεχίζει την επίθεση γοητείας στον Πέτρο, που δείχνει να ανταποκρίνεται, ενώ ο Τόνυ πολιορκεί την Τατιάνα και της ανακοινώνει πως θα έρθει στην Ελλάδα για λίγες μέρες. Την ίδια ώρα ο Αλέξανδρος προτρέπει τη Μάρθα να σταματήσει τα παιχνίδια με τον Παύλο κι απλά να παραδεχτεί πως μετάνιωσε για το θέμα των σπουδών και δεν θέλει να χωρίσουν, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα τόσο εύκολα. Στο ίδιο μοτίβο κινείται και ο Παύλος, που ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές του Θεοχάρη. Η Τατιάνα προσπαθεί να βρει ποιος έπαιξε τον ρόλο-κλειδί στην απόδραση του Ορφέα, ενώ ο κλοιός γύρω από τον στραγγαλιστή στενεύει. Την ίδια στιγμή ο Αντώνης μαθαίνει πως η θεία του είναι νεκρή και η Τατιάνα ενώνει τα κομμάτια του παζλ. Ο Αντώνης, όμως, αιφνιδιάζει την Αστυνομία και εμφανίζεται στο τμήμα παρουσία του δικηγόρου του!

Παράλληλα, ο Ορφέας κάνει μια ηχογράφηση για το' βιβλίο της Χριστίνας, στην οποία αποκαλύπτει πράγματα για τον εαυτό του που μέχρι τώρα κρατούσε κρυφά από όλους. Στο Λονδίνο, εν τω-μεταξύ, ο Τόνυ και η Μαργκώ έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση μπροστά στο Συμβούλιο, δείχνοντας έτσι την ασυμφωνία των χαρακτήρων τους. Ο Στέφανος με την 'Ολγα έρχονται ακόμη μία φορά σε μεγάλη ρήξη και η αιτία είναι η Νίκη και οι ώρες που περνάει εκείνος μαζί της. Η ζήλια έχει κυριεύσει την 'Ολγα, που κάνει έναν πολύ μεγάλο καβγά με τον Στέφανο, ενώ η Άννα με τον Αλέξανδρο μπαίνουν στη μέση για να συμβιβάσουν τα πράγματα. Αυτή τη φορά, όμως, ο Στέφανος έχει θυμώσει πάρα πολύ, ενώ η'Ολγα αρνείται να του ζητήσει συγγνώμη.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved