Αιματοβαμμένο ρεκόρ για τους Avengers
Media

Αιματοβαμμένο ρεκόρ για τους Avengers

Στα 1,2 δισ. δολάρια παγκοσμίως οι εισπράξεις! Έσπασαν στο ξύλο άνδρα που «πρόδωσε» το τέλος της ταινίας!

Από ξυλοδαρμούς μέχρι μεταφορές στα νοσοκομεία έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής η ταινία «Avengers: Endgame», που σπάει τα ρεκόρ στα box office με πωλήσεις εισιτηρίων στα 1,2 δισ. δολάρια παγκοσμίως.

Το «Endgame», συγκέντρωσε το εντυπωσιακό ποσό των 350.000.000 δολαρίων στις ΗΠΑ και στον Καναδά, τη μεγαλύτερη αγορά ταινιών στον κόσμο. Το ποσό αυτό ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών και το προηγούμενο ρεκόρ των 257.700.000 δολαρίων το οποίο πέτυχε πριν από έναν χρόνο η ταινία «Avengers: Infinity War».

Το «Endgame» κατέρριψε ρεκόρ για το Σαββατοκύριακο σε Κίνα, Βραζιλία, Γαλλία και σε περισσότερες από 35 άλλες αγορές, σύμφωνα με την Disney.

Την ίδια ώρα, στο Χονγκ Κονγ,κ ένας άνδρας αποδείχθηκε ότι έπαιζε με τη ζωή του την ώρα που μιλούσε μεγαλοφώνως για το τέλος της νέας ταινίας, ενώ βρισκόταν έξω από κινηματογράφο.

Σύμφωνα με τα μέσα της Ταϊβάν και όπως διαβάζουμε στην Espresso, έφτασε να αιμορραγεί από τον ξυλοδαρμό που υπέστη από θεατές που ετοιμάζονταν να δουν την ταινία, επειδή τσαντίστηκαν με το spoiler!

H τελευταία ταινία λέγεται ότι είναι τόσο συγκινητική που όλοι στην αίθουσα του κινηματογράφου κλαίνε. Μάλιστα, μια γυναίκα 21 ετών στην Κίνα η οποία έκλαιγε καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας προς το τέλος έφτασε να νιώθει τα χέρια της μουδιασμένα και να έχει δυσκολίες στην αναπνοή. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ των «Times of India», χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, στο οποίο αποκαταστάθηκε η αναπνοή της μετά τη χορήγηση οξυγόνου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved