Ανεβάζει ταχύτητα ο ΑΝΤ1 για το νέο πρόγραμμά του! Όλα όσα θα δούμε του χρόνου
Media

Ανεβάζει ταχύτητα ο ΑΝΤ1 για το νέο πρόγραμμά του! Όλα όσα θα δούμε του χρόνου

Στα «κόκκινα» ο ΑΝΤ1 ενόψει της νέας σεζόν.

Το κανάλι σχεδιάζει βήµα-βήµα το πρόγραµµα της χρονιάς-ορόσηµο, καθώς στα µέσα της σεζόν θα συµπληρώσει 30 χρόνια λειτουργίας. Στο πλαίσιο αυτό, οριστικοποιήθηκε η απόφαση να επανέλθει το «Καφέ της Χαράς» µε νέο κύκλο επεισοδίων ως συνέχεια της θρυλικής κωµωδίας της δεκαετίας του 2000.

Η πρεµιέρα θα γίνει τον Ιανουάριο του 2020, αµέσως µετά το countdown για τα «γενέθλια» του ΑΝΤ1 -που θα εορταστούν στην αλλαγή του έτους- και θα φτάσει έως τον Ιούνιο. Στη σειρά θα επιστρέψουν όλοι οι ήρωες, µεταξύ των οποίων ο δήµαρχος Πώποτας, η πρωτευουσιάνα και ο Φατσέας.

Σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, τόσο η Ρένια Λουιζίδου όσο και ο Γεράσιµος Σκιαδαρέσης συµφώνησαν ήδη να συµµετάσχουν σε ένα µίνιµουµ επεισοδίων, το οποίο ενδέχεται να αυξηθεί ανάλογα µε τις υποχρεώσεις τους, καθώς αµφότεροι πρωταγωνιστούν σε άλλες σειρές. Το αν η Χαρά θα παραµείνει στο σύνολο των επεισοδίων ή µόνο σε µερικά στην αρχή θα κριθεί από τον... Alpha, καθώς δεν έχει ληφθεί ακόµα οριστική απόφαση για τη συνέχιση ή µη της σειράς το «Σόι σου», στην οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο η Ρένια Λουιζίδου. Πιθανότερη είναι η παραµονή σε περισσότερα επεισόδια του Φατσέα, καθώς το «Πέτα τη φριτέζα», όπου πρωταγωνιστεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, είναι επίσης στον ΑΝΤ1.

Στον ρόλο του δηµάρχου θα επιστρέψει και ο Χάρης Ρώµας, αν και θα κάνει «ένα βήµα πίσω» για να δώσει χώρο στη νέα γενιά, καθώς η σειρά θα πραγµατεύεται την ιστορία των παιδιών τους. Την ίδια στιγµή, στον ΑΝΤ1 βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές, συζητήσεις και εξαντλητικό κάστιγκ για τη στελέχωση της καθηµερινής σειράς «Αγριες µέλισσες», που σηµατοδοτεί την επιστροφή του σταθµού σε µεγάλες παραγωγές µυθοπλασίας. Ηδη «έκλεισαν» τα δύο πρώτα µεγάλα ονόµατα. Σε τελική φάση συζητήσεων για τη συµµετοχή της στη σειρά βρίσκεται η Κάτια ∆ανδουλάκη, που επιστρέφει σε καθηµερινή σειρά στον ΑΝΤ1 15 χρόνια µετά το τέλος της «Λάµψης». Στις «Αγριες µέλισσες» θα δώσει το «παρών» και ο Γιάννης Φέρτης, που επανακάµπτει στο κανάλι επίσης 15 χρόνια µετά το «Μοβ-ροζ» της Μιρέλλας Παπαοικονόµου. Η κατασκευή του γιγαντιαίου πλατό, που θα «ζωντανέψει» µια ολόκληρη πλατεία σε πόλη του θεσσαλικού κάµπου της δεκαετίας του ’50, θα ξεκινήσει αρχές Ιουνίου, ώστε τον Ιούλιο να αρχίσουν τα γυρίσµατα.

Ο ΑΝΤ1 ανανέωσε ήδη για νέο κύκλο 60 επεισοδίων µε τις σειρές «Πέτα τη φριτέζα» και «Μην ψαρώνεις», ενώ σχετική ενηµέρωση για δεύτερη σεζόν έχουν λάβει επίσηµα και όλοι οι συντελεστές. Στο Μαρούσι εκτιµούν ότι η επόµενη σεζόν θα είναι καλύτερη, καθώς έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι οι κωµικές σειρές µε δεµένο καστ και στέρεη πλοκή ακολουθούν ανοδική πορεία τον δεύτερο χρόνο προβολής τους.

Οριστική, τέλος, είναι και η απόφαση να ολοκληρωθεί φέτος η «Επιστροφή», που έχει εξαντλήσει τα περιθώρια «ανοίγµατος» της ιστορίας, ενώ η οµάδα σεναριογράφων της απασχολείται ήδη στο νέο µεγάλο στοίχηµα του ΑΝΤ1, τις «Αγριες µέλισσες». Παράλληλα, σύµφωνα µε πληροφορίες, το κανάλι έχει στα σκαριά µια ακόµα κωµική σειρά, που θα πάρει τη θέση της στην prime time, πιθανότατα στο δεύτερο µισό της σεζόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved