Game of Thrones: Τι αναζητούν οι fans στη google μετά το 3ο συγκλονιστικό επεισόδιο;
Media

Game of Thrones: Τι αναζητούν οι fans στη google μετά το 3ο συγκλονιστικό επεισόδιο;

To τρίτο επεισόδιο του όγδοου κύκλου του Game of Thrones καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατών σε όλο τον πλανήτη και αδιαμφισβήτητα ήταν ένα από τα πιο σοκαριστικά, πιο εθιστικά και πιο καθηλωτικά επεισόδια όλης της σειράς.

Η μάχη μεταξύ ζωντανών και νεκρών ήταν αδυσώπητη με την αγωνία να χτυπάει κυριολεκτικά κόκκινο και την αδρεναλίνη των fans να ανεβαίνει στα ύψη.

Οι εξελίξεις ήταν αναπάντεχες, ενώ η ανατροπή στο τέλος προκάλεσε σοκ σε όσους είδαν το επεισόδιο «The Long Night», και σαφέστατα όχι άδικα, αφού η Άρια Σταρκ «έβγαλε από τη μέση» τον πιο δύσκολο εχθρό όλων.

Η επόμενη μέρα για τους fans έχει αγωνία… πολλή αγωνία, ενώ όλοι θέλουν να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι μετά τον θάνατο του Night King, πώς θα διαμορφωθεί το τέλος της πιο επιτυχημένης σειράς όλων των εποχών και ποιος τελικά θα καθίσει στον πολυπόθητο Σιδηρούν θρόνο. Εξάλλου μένουν μόλις τρία επεισόδια και τίποτα δεν είναι δεδομένο!

Σύμφωνα με τη google, οι πιο hot αναζητήσεις μετά την προβολή του τρίτου επεισοδίου έχουν ως εξής:

- θεωρίες για το τέλος του game of thrones
- game of thrones τι θα γίνει στο τέλος
- game of thrones season 8 spoilers greek
- game of thrones ανάλυση

Η περιέργεια έχει αυξηθεί, αφού η Σέρσεϊ δεν παρείχε καμία απολύτως βοήθεια στη μάχη του Winterfell και προτίμησε –απόλυτα λογικό για έναν τόσο αδίστακτο χαρακτήρα- να παραμείνει στο King’s Landing και να προστατεύσει τον θρόνο που τόσο πολύ αγαπά, με αποτέλεσμα η τελική μάχη για τον θρόνο να προβλέπεται συγλονιστική.

Απήχηση και Σχόλια

Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας τουλάχιστον 7 από τα 100 top podcast επεισόδια στα iTunes ήταν αφιερωμένα στο GOT, με τους παρουσιαστές να συμφωνούν ότι «άξιζε η αναμονή». Βέβαια δεν ήταν όλοι τόσο ευχαριστημένοι από την έκβαση του επεισοδίου, με συντάκτη του Rolling Stone να δηλώνει «ανικανοποίητος».

To γεγονός ότι το επεισόδιο διαδραματίστηκε εξολοκλήρου νύχτα στέρησε ελαφρώς τη δυνατότητα να γίνουν ευδιάκριτες κάποιες σημαντικές στιγμές, όπως για παράδειγμα ποιος δράκος σκότωσε ποιον, με τους χρήστες του twitter να «τρολάρουν» με τον τρόπο τους.

Η Άρια Σταρκ έγινε το μεγαλύτερο trend στο διαδίκτυο και όλοι υποκλίθηκαν στην πιτσιρίκα που έκανε θρύψαλα τον Βασιλιά της Νύχτας, σώζοντας τον αδερφό της. Βέβαια, πολλοί απόρησαν διατυπώνοντας την εξής ερώτηση: Από πού στα κομμάτια πετάχτηκε;

Ο Θίον Γκρέιτζoϊ, από την άλλη, έγινε επίσης ένας πολύ αγαπημένος χαρακτήρας και η αρχική μισητή και κάπως αδιάφορη εικόνα που είχε δημιουργήσει αντικαταστάθηκε από εκείνη ενός πραγματικού ήρωα.

Οι απανταχού θαυμαστές της σειράς-φαινόμενο περιμένουν με τεράστια ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο, με τους προβληματισμούς και τα ερωτηματικά να γυρίζουν στο κεφάλι όλων.

Κέρδισαν τον μεγάλο πόλεμο! Τον τελευταίο όμως; Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου.

Δείτε φωτογραφίες στην ακόλουθη gallery.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved