Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά: «Ένιωθα ενοχές…»
Media

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά: «Ένιωθα ενοχές…»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς έχει καταφέρει να γίνει το νούμερα ένα και όχι τυχαία αφού αυτό που κάνει στην εκπομπή «Για την παρέα» είναι η απόλυτη επιτυχία.

Ο παρουσιαστής αυτές τις ημέρες χαλάρωσε, ξεκουράστηκε και μέσα σε αυτό το ευχάριστο κλίμα έκανε και μια εξομολόγηση καρδιάς.

Με ένα μήνυμα του στο Instagram εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που είχε βιώσει πριν χρόνια όταν, όπως ο ίδιος αποκαλύπτει, δεν επέτρεπε στον εαυτό του να χαλαρώνει.


«Να σας πω ένα μυστικό? Να επιτρέπετε στον εαυτό σας να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται που και που! Να το κάνετε δώρο σε εσάς!
Εγώ μέχρι πριν λίγα χρόνια θεωρούσα πως η ηρεμία και η χαλάρωση είναι χαρακτηριστικά του τεμπέλη. Όποτε δεν άφηνα τον εαυτό μου να χαλαρώσει. Δεν του επέτρεπα να ευχαριστηθεί τίποτα γιατί ένιωθα ενοχές που δεν δούλευα. Βρισκόμουν συνέχεια σε μια εγρήγορση και μια τρέλα! Δεν είναι έτσι όμως. Όλοι μας έχουμε ανάγκη για να ηρεμήσουμε και να αδειάσουμε το μυαλό μας απ’ όσα μας προβληματίζουν και μας πιέζουν!


Αφήστε τα προβλήματα, τα άγχη και τις ανησυχίες σας για λίγο πίσω και απολαύστε τις στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας! Όταν επιστρέψετε στην καθημερινότητα θα δείτε ότι θα έχετε περισσότερη ενέργεια και δύναμη να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Λίγη αποσυμπίεση χρειαζόμαστε! Αυτό μόνο 💪🏻❤️ Είστε πολύ πιο ικανοί και δυνατοί απ’ όσο πιστεύετε! Είστε φανταστικοί! #YouAreStrongerThanYouThink», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved