Media

Ελεάνα Καυκαλά: «Δεν καταφέρνω ακόμα να μην κοκκινίζω όταν με αποκαλούν Ρόζα»

Την Ελεάνα Καυκαλά την βλέπουμε στη σειρά Μην Ψαρώνεις και μας συστήνεται ως Ρόζα.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για την πρόταση να συμμετάσχει στο σίριαλ του ΑΝΤ1, για το πώς βιώνει την αναγνωρισιμότητα και ποι είναι τα σ΄χεδια της.

Πώς προέκυψε στη ζωή σου το «Μην ψαρώνεις»;

Με κάλεσαν για δοκιμαστικό σε δύο φάσεις, πήγα και κόπως έτσι ξεκι­νήσαμε.

Τι θαυμάζεις στη «Ρόζα»;

Το ότι δεν το βάζει κάτω. Το ότι προ­στατεύει όσους αγαπά. Το ότι έχει μια αίσθηση του «δίκαιου» που έρχεται σχεδόν από άλλη εποχή.

Εσύ είσαι τσαμπου­κάς;

Δεν θα τσαμπουκαλευτώ απλώς για να κάνω τσαμπουκά. Ας πούμε ότι προσπαθώ να μην αφή­νω κάτι που θεωρώ πα­ρεμβατικό ή άδικο ή σκληρό να περάσει έτσι. Είτε αυτό αφορά εμένα είτε τον διπλανό μου.

Τι σε έχει «διδάξει» η «Ρόζα»;

Να βρίσκω το χιούμορ στα δύσκολα.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου με τον Κωνσταντίνο;

Θα περάσει από διά­φορες φάσεις. Προς το παρόν έχουν να διαχει­ ριστούν την αντίφαση μιας μεταξύ τους ψυχρότητας, παρότι στην πραγματικότη­τα είναι δύο άνθρωποι που νιώθουν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον.

Πώς τα πας με την αναγνωρισιμότητα;

Νομίζω ότι δεν καταφέρνω ακόμα να μην κοκκινίζω από συστολή όταν κά­ποιος θα μου φωνάξει στον δρόμο «Ρόζα!» ή «Μην ψαρώνεις λέμε!». Αλλά στην πραγματικότητα είναι πο­λύ ευχάριστος ο τρόπος που μας αντιμετωπίζουν όλους.

Ο κόσμος όταν σε αναγνωρίζει στον δρόμο, τι σου λέει;

Σε γενικές γραμμές ναι. Μου δίνουν πολλά μπράβο για τη σειρά και οι πε­ρισσότεροι σημειώνουν ότι μετά από καιρό βλέπουν στην τηλεόραση κάτι στο οποίο μπορούν να δουν τον εαυ­τό τους: ανθρώπους που υπάρχουν και μέσα στις δυσκολίες, με κανονι­κές δουλειές, που ζουν σε πραγματι­κά σπίτια

Αλήθεια, τι είναι επιτυχία νια την Ελεάνα Καυκαλά;

Επιτυχία είναι να έχεις δίπλα σου εκείνους τους ανθρώπους -στη δου­λειά σου και τη ζωή σου- με τους οποίους δεν θα φοβηθείς να αποτύ­χεις όταν κάνεις κάτι στο οποίο πραγ­ματικά πιστεύεις.

Θεατρικά αυτήν την περίοδο τι κάνεις; Ποια είναι τα σχέδια σου;

Μόλις ολοκληρώσαμε τις παραστά­σεις της «Ερόικα» στο Θέατρο Τέχνης σε σκηνοθεσία Γ. Μαρκοπούλου. Τα σχέδια μου προτιμώ να αφορούν το άμεσο μέλλον, οπότε αυτό που σχε­διάζω είναι, μόλις ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της σειράς, να κάνω δια­κοπές. Εχω πολύ καιρό να κάνω δι­ακοπές.

Τι ονειρεύεσαι, αν ονειρεύεσαι;

Θα ήθελα να ταξιδέψω. Ακόμα καλύ­τερα, θα ήθελα να ταξιδέψω δουλεύ­οντας.

Πηγή: TV Έθνος

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved