Ηλίας Μαμαλάκης: Έτσι έχασε 12 κιλά σε ελάχιστο χρόνο – Αυτή είναι η διαλειμματική νηστεία (vid)
Media

Ηλίας Μαμαλάκης: Έτσι έχασε 12 κιλά σε ελάχιστο χρόνο – Αυτή είναι η διαλειμματική νηστεία (vid)

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για τη διαλειμματική νηστεία που ακολούθησε πρόσφατα και κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης κατάφερε να χάσει 12 κιλά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και αποκαλύπτει στο πρωινό πως τα κατάφερε!

Ο σεφ είπε: «Είχα μια μεγάλη επιτυχία τέλη Φεβρουαρίου – Μαρτίου, έχασα 12 κιλά. Εφάρμοσα μία δίαιτα η οποία είναι λίγο μόδα αυτή τη στιγμή που λέγεται διαλειμματική νηστεία. Το έκανα συμπτωματικά, διότι με κάλεσαν στη Γερμανία να κάνω μια σειρά από σεμινάρια μαγειρικής και ήταν μία κλινική ευεξίας.»! Και τόνισε: «Οπότε μια και μπήκαμε μέσα στην κλινική, εφαρμόσαμε και το πρόγραμμά της. Έκανα ένα χειρουργείο το 2007, ήμουν 132 κιλά και έφτασα τα 78 μέσα σε 18 μήνες. Νομίζω ότι για έναν πραγματικά υπέρβαρο όπως ήμουν εγώ, είναι η μόνη λύση».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό παρακάτω!

Τι είναι η διαλειμματική νηστεία

Η καθημερινή διαλειμματική νηστεία είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την μείωση του βάρους και την μείωση της αρτηριακής πίεσης, σύμφωνα με μελέτη που εξετάζει την επίδραση των χρονικών περιορισμών της διατροφής στην απώλεια βάρους στα παχύσαρκα άτομα.

Διαβάστε το πρόγραμμα διατροφής που πρέπει να ακολουθήσετε στη διαλειμματική νηστεία στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved