YFSF: Ο φιναλίστ Αργύρης Αγγέλου αγνώριστος! Μεταμορφώθηκε σε «Τέρας» με σκοπό τη νίκη (video)
Media

YFSF: Ο φιναλίστ Αργύρης Αγγέλου αγνώριστος! Μεταμορφώθηκε σε «Τέρας» με σκοπό τη νίκη (video)

O Αργύρης Αγγέλου έφτασε στον τελικό του φετινού YFSF, αφού οι επιτυχημένες εμφανίσεις του κατάφεραν να του δώσουν μια θέση στην τελική τετράδα.

Ο ίδιος αποφάσισε να ενσαρκώσει το «Τέρας» από το γνωστό παραμύθι «Η πεντάμορφη και το τέρας» ερμηνεύοντας μια αρκετά απαιτητική μπαλάντα και συγκεκριμένα το τραγούδι «Εvermore» του Dan Stevens.

Φυσικά η εμφάνισή του απαιτούσε ολική μεταμόρφωση, αφού έπρεπε να υποδυθεί ένα τέρας και όχι μια ανθρώπινη φιγούρα, πράγμα που έκανε τη διαδικασία αλλαγής του πολύ απαιτητική.

Μαγικιάζ, επιπρόσθετα υλικά σε πρόσωπο και σώμα, κέρατα, χρώμα στο δέρμα και νύχια ήταν αυτά που θα διαμόρφωναν την τελική του μορφή, με τους ειδικούς να μην σταματούν να χτίζουν τη νέα του όψη. Όπως θα δείτε και στην ακόλουθη gallery δεν ήταν καθόλου εύκολη διαδικασία.

Η εμφάνισή του στη σκηνή ήταν πολλή επιτυχημένη, με εκείνον να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του και να ταξιδεύει κοινό και κριτές σε έναν παραμυθένιο κόσμο, όπως άλλωστε ήταν και ο ρόλος του.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, μετά το τέλος της εμφάνισής του, του είπε πως τους έκανε να ζήσουν ένα παραμύθι και η Μιμή Ντενίση τόνισε ότι «βλέπει έναν άνθρωπο που ανεβαίνει κι αυτό πρέπει να το χειροκροτάμε».

Δείτε την πραγματικά εντυπωσιακή του μεταμόρφωση στη σκηνή του τελικού του «Your face sounds familiar».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved