Ελεονώρα Μελέτη: «Eτοιμάζω κάτι. Προς το παρόν για δική μου χρήση»
Media

Ελεονώρα Μελέτη: «Eτοιμάζω κάτι. Προς το παρόν για δική μου χρήση»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία τη νέα της εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα».

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει δοκιμαστεί σε σχεδόν σε όλες τις ζώνες. Υπάρχει όμως κάτι, που η ίδια αποκαλύπτει πως δεν θα έκανε ποτέ ξανά.


«Δεν θα ήθελα να ξανακάνω αμιγώς gossip εκπομπή ή εκπομπή με αναπαραγωγές άλλων εκπομπών. Αυτό, αν και πάντα έκανε νούμερα, το θεωρούσα ανέκαθεν κοροϊδία. Έχω περάσει όμως καλά σε όλες τις εκπομπές, αλήθεια στο λέω. Ακόμη και στο ξεκίνημα στον «Καφέ». Τώρα θα ξαναέκανα πρωινό 10.00 - 13:00. Είμαι πιο κοντά πια σε αυτό. Ξέρω τι σημαίνει να μαγειρεύεις, να έχεις παιδί. Τώρα είμαι πιο κοντά στην ψυχολογία αυτή. Θα το έκανα καλύτερα. Και τότε το έκανα καλά, αλλά δεν το ευχαριστήθηκα τόσο πολύ. Ευχαριστήθηκα όμως πολύ μετά την Πρωινή Μελέτη».


Τι άλλο θα ήθελε να κάνει; «Είμαι πολύ χορτάτη, θα ήθελα κάποια στιγμή αργότερα να κάνω documentary εκπομπές. Να νιώθει αυτός που έχει δει την εκπομπή ότι έχει να πάρει πράγματα. Και να σου αποκαλύψω ότι ετοιμάζω κάτι. Προς το παρόν για δική μου χρήση. Η ιδέα είναι σε πολύ αρχικό στάδιο. Είναι χρονοβόρο και ακριβό το project. Είναι documentary εκπομπή», λέει στο περιοδικό Tv Έθνος.

Όσο για το αν θα επέστρεφε στα δελτία ειδήσεων;
«Τα δελτία ειδήσεων είναι το μεγάλο μου μεράκι. Και μεγάλο κεφάλαιο στην επαγγελματική μου ζωή, καθώς από εκεί ξεκίνησα. Αποσπάστηκα την περίοδο που «Καφέ» από εκεί. Με τράβηξαν. Τότε δεν ήθελα να φύγω. Πάντα παρακολουθώ δελτία. Στην παρούσα φάση δεν το σκέφτομαι, αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ. Και φυσικά νιώθω γεμάτη μετά Μεσάνυχτα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved