Στέλιος Κρητικός: Θέλει να επιστρέψει στο «Σόι σου»
Media

Στέλιος Κρητικός: Θέλει να επιστρέψει στο «Σόι σου»

Ο Στέλιος Κρητικός έκανε ένα πέρασμα από την σειρά Το Σόι σου όπου υποδύθηκε τον υδραυλικό. 

Ο ηθοποιός έκανε την τηλεοπτική του επιστροφή μέσα απο την επιτυχημένη σειρά και απόλαυσε και με το παραπάνω τον ρόλο του.

Θέλει να επιστρέψει στην κωμική σειρά του Alpha;

«Αν θέλω να επιστρέψω; Εννοείται! Θα πηγαίνω τα βράδια και θα χαλάω τις βρύσες του σκηνικού για να επιστρέψει ο Γρηγόρης, ο υδραυλικός!» είπε γελώντας, και συνέχισε: «Είμαι πολύ γεμάτος από αυτή τη συνεργασία και νιώθω τεράστιο ενθουσιασμό».

Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι και στη δική του οικογένεια υπάρχουν άτομα που μοιάζουν με τους τηλεοπτικούς χαρακτήρες της σειράς, αναφέροντας: «Το σόι μου έχω πολλούς χαρακτήρες που μοιάζουν με τους ήρωες της σειράς, όπως πιστεύω ότι συμβαίνει σε όλες τις ελληνικές οικογένειες. Αυτό είναι και το μυστικό επιτυχίας της, οι περισσότεροι βρίσκουν στοιχεία και στον ίδιο τους τον εαυτό». Ο Στέλιος Κρητικός, μιλάει ακόμη για το επιχειρηματικό του εγχείρημα να ανοίξει τη δική του σχολή θεάτρου. «Έχω ανοίξει μαζί με τη σύζυγο μου το "Κ95ΐβΓ, στο Παλαιό Φάληρο. Πρόκειται για μια σχολή θεάτρου και χορού. Μέσα σε αυτή έχω δημιουργήσει και ένα θέατρο και δραστηριοποιούμαι πλέον εκεί. Έχω αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο, γράφω και ανεβάζω παραστάσεις. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος» εξήγησε στο Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved