MasterChef: Μια απρόσμενη αποχώρηση θα φέρει ανατροπή! Συγκίνηση και έντονες στιγμές
Media

MasterChef: Μια απρόσμενη αποχώρηση θα φέρει ανατροπή! Συγκίνηση και έντονες στιγμές

Με τα μέλη της ομάδας της Σπυριδούλας, που κέρδισε στην ομαδική δοκιμασία και τον Μανώλη να έχει κερδίσει την ασυλία, ο εξώστης περιμένει την είσοδο της Ιωάννας, της Ασημίνας και του Παντελή, πίσω από τους πάγκους της κουζίνας του MasterChef.

Έντονα τα συναισθήματα μιας και τα πράγματα μπαίνουν πια στην τελική ευθεία για την πεντάδα του ημιτελικού. Κάποιες φιλίες, που έγιναν μέσα στον διαγωνισμό, τώρα βρίσκονται αντιμέτωπες μεταξύ τους. Το δεύτερο μέρος της ασυλίας θα καθορίσει τους δυο, που θα μονομαχήσουν μαγειρικά στην κουζίνα. Η δυάδα αναπάντεχη, αλλά σε αυτό το σημείο πλέον εκείνο που μετράει, είναι να παλέψουν για τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Ένα πιάτο αντιγραφής από τον guest σεφ Βασίλη Μουρατίδη, θα είναι εκείνο, που θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Ο εξώστης ξαναζωντανεύει για άλλη μια φορά και τα πνεύματα διχάζονται, αφού οι δυο διαγωνιζόμενοι είναι εξίσου ικανοί μάγειρες.

Το αποτέλεσμα καθορίζεται από μικρές αστοχίες. Σε αυτό το κομβικό σημείο μόνο οι λεπτομέρειες μπορούν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Μέσα σε ένα πολύ συγκινητικό κλίμα, ένας μέντορας θα λάβει πίσω την κονκάρδα του και θα αποχωριστεί έναν ακόμα παίκτη του.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved