Στικούδη, Αγγέλου, Μακρή στο gossip-tv: Όσα λένε για το YFSF και τη νίκη του Ίαν Στρατή
Media

Στικούδη, Αγγέλου, Μακρή στο gossip-tv: Όσα λένε για το YFSF και τη νίκη του Ίαν Στρατή

Oι τρεις συμμετέχοντες και φιναλίστ του φετινού YFSF μίλησαν αποκλειστικά στο gossip-tv αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τελικού με νικητή των Ίαν Στρατή.

Οι τρεις τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό καθ’ όλη τη διάρκεια του «Your Face sounds familiar» παρουσιάζοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και ξεπερνώντας τον εαυτό τους πολλές φορές.

Η Κατερίνα Στικούδη υπήρξε πολύ μεγάλο φαβορί, με την κριτική επιτροπή να μένει άφωνη στις περισσότερες από τις εμφανίσεις της.

Η ίδια, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μίλησε στο gossip-tv για την εμπειρία από τη συμμετοχή της στο show, για τις φιλίες που έκανε κατά τη διάρκεια του project, ενώ αποκάλυψε αν πίστευε ότι θα έφτανε μέχρι τον τελικό.

Η Κατερίνα έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, όμως ο Ίαν Στρατής κατόρθωσε να την πάρει.

Τι σκεφτόταν η ίδια όσο εκείνη κι ο Ίαν ανέμεναν την ανάδειξη του νικητή; Πίστευε ότι θα κέρδιζε;

Η απάντηση στην παρακάτω συνέντευξή της.

Η Μελίνα Μακρή, επίσης κατέπληξε με τις εμφανίσεις της, αφού πάντοτε παρουσίαζε άρτια acts με πολύ πάθος και όρεξη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μας παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη και μοιράστηκε μαζί μας τα συναισθήματά της, ενώ εξομολογήθηκε αν πίστευε ότι θα μπορούσε να κερδίσει το show. Θα ξανασυμμετείχε άραγε στο YFSF ή όχι;

Δείτε όσα μας είπε στην συνέντευξη που μας έδωσε στο βίντεο που ακολουθεί.

Την τελική τετράδα των φιναλίστ συμπλήρωνε ο Αργύρης Αγγέλου. Ο ηθοποιός με τη συμμετοχή του στο show και με την τελική του εμφάνιση ως «Τέρας» ολοκλήρωσε πολύ επιτυχημένα την συμμετοχή του, κατορθώνοντας να αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές παρόλο που δεν κέρδισε το show.

Ο Αργύρης μας παραχώρησε συνέντευξη ως «Τέρας» και μας μίλησε για όσα κρατά από τη συγκεκριμένη εμπειρία, ενώ αποκαλύπτει αν η νίκη ήταν σκοπός του.

Ποια η γνώμη του για τη νίκη του Ίαν Στρατή;

Δείτε την συνέντευξή του στο παρακάτω βίντεο.

Πού ψηφίζω 2019: Μάθε με ένα κλικ πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved