YFSF: Ο τελικός είχε Βραβεία και εκπλήξεις με Celebrities guests (video)
Media

YFSF: Ο τελικός είχε Βραβεία και εκπλήξεις με Celebrities guests (video)

To φετινό YFSF κλείνει τον κύκλο του με μεγάλη επιτυχία αποτελώντας ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα της σεζόν.

Η Μαρία Μπεκατώρου παρουσίασε τα Βραβεία του «Your Face sounds familiar» με εναλλακτικές κατηγορίες και εκπλήξεις.

Το πρώτο βραβείο είχε τίτλο «Καλύτερη αξιοποίηση αντικειμένου» με υποψηφίους τον Πασχάλη Τσαρούχα ως Τζών Τίκη, τη Χρύσπα ως Τζώρτζια Κεφαλά και την Ελένη Φιλίνη ως Grace Jones.

To εν λόγω βραβείο κέρδισε τελικά ο Πασχάλης Τσαρούχας και βραβείο είχε τίτλο «Καλύτερη αξιοποίηση αντικειμένου» με τον Τζων Τίκη να κάνει την απονομή σε μια εμφάνιση άκρως διασκεδαστική.

Το επόμενο βραβείο είχε τίτλο «Αγάπη μου συρρίκνωσα τον καλλιτέχνη» με υποψηφίους την Εύα Τσάχρα ως Πάνο Κιάμο, την Ελένη Φιλίνη ως Τόνι Σφήνο και ξανά την Εύα Τσάχρα ως David Bowie.

Tο βραβείο πήγε στα χέρια της Ελένης Φιλίνη ως Τόνις Σφήνος, με το ίδιο τον Σφήνο να εμφανίζεται στο stage και να την βραβεύει, κάνοντας μια πολύ ευχάριστη έκπληξη σε όλους.

Έπειτα ακολούθησε η απονομή του βραβείου «Διεθνούς επιτυχίας της χρονιάς» με υποψηφίους τον Ευθύμη Ζησάκη ως Λευτέρη Πανταζή, την Εύα Τσάχρα ως Camila Cabello και τον Βαγγέλη Παναγόπουλο ως Drake.

Nικητής στέφθηκε ο Ευθύμης με τον Λευτέρη Πανταζή να του παραδίδει το βραβείο και τη Μαρία Μπεκατώρου να του κάνει on air πρόταση για συμμετοχή σε επόμενο YFSF.

Aκολούθησε το βραβείο «Μission impossible» με τον Βαγγέλη Παναγόπουλο μοναδικό υποψήφιο για τις εμφανίσεις του ως Robert Smith, Zack de la Rocha και Γιώργο Mαζωνάκη.

Κέρδισε ως Γιώργος Μαζωνάκης και φυσικά τη βράβευση έκανε ο ίδιος ο Γιώργος.

Επόμενο βραβείο αυτό της «Χορογραφίας, με υποψηφίους τον Πασχάλη Τσαρούχα ως Pyramidos, τον Ζησάκη ως Ροντόλφο Τσικιλικουάτρε και τη Χρύσπα ως Μαίρη Πόπινς.

Νικητρια ήταν η Χρύσπα με τη χορογράφο του show να της το δίνει.

Τέλος, η Εύα Τσάχρα παρέλαβε «Τιμητικό βραβείο» για την εμφάνισή της ως Μαρία Κάλλας με την Ελένη Καρακάση να κάνει τη βράβευση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved