YFSF:  Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό θυμόμαστε τις εμφανίσεις που μας ξετρέλαναν!
Media

YFSF: Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό θυμόμαστε τις εμφανίσεις που μας ξετρέλαναν!

Η ώρα του μεγάλου τελικού του πιο familiar σόου της ελληνικής τηλεόρασης έφτασε!

Απόψε το «Υour Face Sounds Familiar» ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία με έναν τελικό που όμοιό του δεν έχουμε απολαύσει ξανά. Συγκινητικές και αστείες μεταμορφώσεις, πολλές ανατρεπτικές εμφανίσεις και απίθανα guest σε ένα σόου-υπερπαραγωγή. Οι τέσσερις μοναδικοί φιναλίστ, Αργύρης Αγγέλου, Μελίνα Μακρή, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής είναι έτοιμοι να «παλέψουν» για να κατακτήσουν την πρώτη θέση αφού πρώτα όμως, μεταμορφωθούν και ανέβουν στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» για να μας χαρίσουν λίγες ακόμη κορυφαίες στιγμές.

Πριν όμως από τη βραδιά αυτή που όλοι περιμένουν με λαχτάρα, εμείς συγκεντρώσαμε όλες εκείνες τις εμφανίσεις που σας ξετρέλαναν.

Η Κατερίνα Στικούδη ντυμένη στα λευκά, όπως η Kylie στο βίντεο κλιπ της, ανέβηκε στη σκηνή και τα πράγματα πήραν… φωτιά. Κατάφερε να την πλησιάσει αρκετά στο τραγουδιστικό κομμάτι, αλλά η κίνηση και η χορογραφία ήταν απόλυτα πιστές.

Ο Βαγγέλης Παναγόπουλος τους εντυπωσίασε όλους ως Willy William και καταχειροκροτήθηκε. Ο Βαγγέλης πέρασε κι αρκετή ώρα για την μεταμφίεση, καθώς κλήθηκε να βαφτεί μαύρος και να κάνει τατουάζ στο στέρνο, ενώ τοποθετήθηκαν μούσια και φακοί επαφής.


Μια από τις πιο καλές της εμφανίσεις έκανε η Ελένη Φιλίνη στο YFSF όταν κλήθηκε να μιμηθεί την νικήτρια της Eurovision το 2004 στην Κωνσταντινούπολη, την Ruslana! Πραγματικά το έσκισε... Και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό για άλλη μια φορά!

Ο Πασχάλης Τσαρούχας ήταν για άλλη μια φορά απίστευτος, όταν κλήθηκε να μιμηθεί τον Verka Serduchka

Την νικητήρια συμμετοχή της Αυστρίας το 2014 κλήθηκε να μιμηθεί η Κατερίνα Στικούδη στο YFSF.
Φυσικά μιλάμε για την πολυσυζητημένη συμμετοχή της Conchita Wurst όπου η Κατερίνα ήταν συγκλονιστικά ίδια.

Από τις εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες ήταν αυτή του Πασχάλη Τσαρούχα, όταν ο γνωστός ηθοποιός ανέλαβε να μιμηθεί τον υπέροχο Διονύση Σαββόπουλο

Η Annie Lenox από τους Eurythmics είναι πολύ ιδιαίτερη τραγουδίστρια υψηλών απαιτήσεων. Η Χρύσπα όμως μάλλον δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αφού την υποδύθηκε απίστευτα

Μια εμφάνιση που μας άφησε άφωνους στοYFSF.
Ο Ευθύμης Ζησάκης μεταμορφώθηκε σε Βασίλης Παπακωνσταντίνου και στην κυριολεξία "ντύθηκε" την μίμηση απόλυτα.

Μια επική μίμηση έκανε ο Ίαν Στρατής στο YFSF.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής κλήθηκε να κάνει κάτι εντελώς "έξω" από τον ίδιο. Τον Τέρη Χρυσό. Και μάλιστα σε ένα ερωτικό κομμάτι του το "Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα".

Η Ελένη Φιλίνη κλήθηκε να μιμηθεί την Ρένα Βλαχοπούλου τραγουδώντας "Το Πετεινάρι" ακριβώς όπως παρουσιάστηκε στην θρυλική κωμωδία της Φίνος Φιλμ, "Η Κόμισσα της Κέρκυρας". Και ήταν μια πραγματικά πολύ καλή εμφάνιση για την αγαπημένη ηθοποιό

Είναι η εμφάνιση που μας έκανε να πέσουμε στα πατώματα.
Και όχι, μόνο εμείς. Παίκτες, κριτές αλλά και το κοινό στο στούντιο το γλέντησαν με την Μελίνα Μακρή που έγινε ο κλώνος της Άντζελας Δημητρίου.

H Xρύσπα έγινε Βασίλης Καρράς κι έγινε πανικός

Ο Ίαν Στρατής μεταμορφώθηκε σε Καλομοίρα! Ναι, όντως. Και πραγματικά το αποτέλεσμα μας έκανε να δακρύσουμε από τα γέλια.

Συγκλόνισε η Εύα Τσάχρα με την μίμηση της Τζάνις Τζόπλιν. Τους σήκωσε όλους όρθιους αφού έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις που είδαμε στο YFSF.

Ο Αργύρης Αγγέλου ως Spears μας έκανε να λιώσουμε στα γέλια.

Από τον Μεγάλο Τελικό δεν θα λείπουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι που μας κράτησαν συντροφιά από το πρώτο σόου μέχρι και τον Ημιτελικό καθώς και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Μιμή Ντενίση, Δημήτρης Σταρόβας και Αλέξης Γεωργούλης.

Για να δούμε ποιος θα καταφέρει να πάρει τη νίκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved