Survivor: Η πριβέ κουβέντα της Δαλάκα με τον Ατακάν και η συγγνώμη! (video)
Media

Survivor: Η πριβέ κουβέντα της Δαλάκα με τον Ατακάν και η συγγνώμη! (video)

Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Ο Ατακάν είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και τα έχει βάλει με σχεδόν όλους τους συμπαίκτες ή τους αντιπάλους του.

Μάλιστα, ο Τούρκος παίκτης έχει ανοίξει «μέτωπα» με τη Σουντέ και τον Εμρέ καθώς δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του, είναι συνεχώς θυμωμένος, οι επιδόσεις του έχουν πέσει και ο ίδιος έχει έντονη συμπεριφορά απέναντι στους περισσότερους από τους συμπαίκτες του στη Μαύρη ομάδα.

Ο Ατακάν είχε απομονωθεί για ακόμα μία φορά από τους υπόλοιπους και τότε η Κατερίνα Δαλάκα η οποία έχει αποκτήσει μία ιδιαίτερη σχέση μαζί του, έσπευσε να βρεθεί κοντά του και να του μιλήσει με πολύ όμορφο τρόπο ώστε ο ίδιος να καταλάβει τα λάθη που κάνει.

Ο Τούρκος παίκτης άκουσε αυτά που είχε να του πει η Κατερίνα και μάλιστα στο τέλος, πείστηκε πως η συμπεριφορά του ήταν ανεκδιήγητη και πως έπρεπε να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του.

«Εγώ είμαι εδώ έναν ολόκληρο χρόνο, μακρυά από τους δικούς μου, πεινάω και είμαι κουρασμένη» του είπε η Κατερίνα όταν εκείνος παραπονέθηκε ότι η κακή συμπεριφορά του είναι αποτέλεσμα της κόπωσης που νιώθει μετά από τόσο καιρό στον Άγιο Δομίνικο. Η Κατερίνα του είπε ότι πρέπει να κάνει υπομονή και του εξήγησε τους λόγους που πρέπει να ζητήσει ένα συγγνώμη στους συμπαίκτες του, ειδικά στη Σουντέ και τον Εμρέ που τους είχε φερθεί πιο έντονα από οποιοδήποτε άλλον. Ο Ατακάν λοιπόν την άκουσε και έσπευσε να μιλήσει στην ομάδα, ζητώντας μία ειλικρινή συγγνώμη.

Δείτε το παρακάτω βίντεo από το Survivor

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved