Το πρωινό: Η μπηχτή της Φαίης Σκορδά στον Ίαν Στρατή - Πώς αντέδρασε ο τραγουδιστής (Video)
Media

Το πρωινό: Η μπηχτή της Φαίης Σκορδά στον Ίαν Στρατή - Πώς αντέδρασε ο τραγουδιστής (Video)

Η Φαίη Σκορδά δεν περίμενε ότι θα έχει έναν τόσο δύσκολο καλεσμένο στο Πρωινό σαν τον Ίαν Στρατή.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας ο νικητής του YFSF. Ο Ίαν Στρατής αποδείχτηκε ότι δεν ήταν ένας εύκολος καλεσμένος αφού κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του έδινε μονολεκτικές απαντήσεις, κάτι που δυσκόλεψε πολύ την Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια του έκανε αμέτρητες ερωτήσεις αλλά βλέποντας ότι δεν θα κατάφερνε ο Ίαν να της απαντήσει με περισσότερες από δύο με πέντε λέξεις άρχισε να «τρελαίνεται». Στην απόγνωσή της, σήκωσε τον τραγουδιστή από την καρέκλα του και τον πήγε βόλτα στο πλατό μήπως και με αυτό τον τρόπο χαλαρώσει, αλλά ο Ίαν τίποτα! Οι απαντήσεις του έβγαιναν με το «τσιγκέλι»!

Όλο αυτό το σκηνικό έκανε τον Ίαν να μπλοκάρει ακόμη περισσότερο αλλά και να μπερδευτεί με όσα έκανε on air η Σκορδά. Ο νεαρός τραγουδιστής νόμιζε ότι η εκπομπή τελειώσε και σηκώθηκε να φύγει...

Τι ήταν να το δει αυτό η Σκορδά; Η παρουσιάστρια ξέσπασε σε γέλια και άρχισε να θυμήθηκε μία ακόμη συνέντευξη που την είχε δυσκολέψει, την εποχή που ήταν στο Mega με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ποιος ήταν;

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το όνομα του «περίεργου» καλεσμένου αλλά και όσα έγιναν με τον Ίαν Στρατή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved