Ναταλία Δήμου: Εισέβαλε στη «Φριτέζα» και αποκάλυψε τι γινόταν στα γυρίσματα
Media

Ναταλία Δήμου: Εισέβαλε στη «Φριτέζα» και αποκάλυψε τι γινόταν στα γυρίσματα

Η Ναταλία Δήμου έγινε γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινά μέσα από τη συμμετοχή της στους «Συμμαθητές» του ΑΝΤ1.

Έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, η ηθοποιός συμμετείχε στα επεισόδια της κωμικής σειράς του ίδιου σταθμού «Πέτα τη φριτέζα» και αποκάλυψε πολλά, μιλώντας σε γνωστό περιοδικό.

Η αγαπημένη σειρά επέστρεψε στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με δύο καινούργια επεισόδια, τα οποία ήταν γεμάτα εκπλήξεις και ανατροπές στις ζωές των ηρώων.

Όλα άρχισαν από τη στιγμή που οι άνθρωποι του ΙΚΑ σφράγισαν τη «Λαγουδέρα», ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε ένας σύλλογος για την προστασία εργαζομένων εστίασης, φέρνοντας κι άλλους μπελάδες στον Αντρέα.

Η Ναταλία Δήμου, η οποία υποδύθηκε τη Γιολάντα, επικεφαλής του συλλόγου, αποκάλυψε στο My tv:

«Το καλοκαίρι ο σκηνοθέτης Ανδρέας Μορφονιός και η βοηθός του με κάλεσαν σε ένα κάστινγκ. Ενώ τους άρεσα πολύ, τελικά δεν προχώρησε αυτή η συνεργασία. Τώρα, όμως, βγήκε ο ρόλος μίας εξίσου δυναμικής κοπέλας και μου πρότειναν να την υποδυθώ. Με μεγάλη χαρά, εννοείται είπα το "ναι".

Η συγκεκριμένη ηρωίδα είναι ένας δυναμικός χαρακτήρας και αγωνίζεται για τα δικαιώματα όσων εργάζονται στην εστίαση. Η συμπεριφορά της ίδιας κι ενός συντρόφου από τον σύλλογο είναι ύποπτη. Δείχνουν ότι υπερασπίζονται τους εργαζομένους, αλλά, ουσιαστικά, με έναν τρόπο εκβιάζουν τα αφεντικά για να τους δίνουν κάποια χρήματα προκειμένου να μην τους κάνουν μήνυση, εξήγησε. Παράλληλα, πέρα από την παραπάνω ιστορία, η Γιολάντα πρέπει να διαχειριστεί ακόμα ένα μέτωπο, το οποίο ονομάζεται... Σωκράτης. Από την πρώτη στιγμή οι δυο τους ερωτεύονται κεραυνοβόλα.

Αυτός ο άντρας έχει μία καλοσύνη και τρυφερότητα. Αυτά τα στοιχεία, νομίζω, είναι που κάνουν τη Γιολάντα να θέλει να είναι μαζί του και να τον κατακτήσει. Δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα», σχολίασε γελώντας η Ναταλία Δήμου.

Μπορεί να εισέβαλε στη σειρά για δύο επεισόδια (6-7/5), αλλά θα ήθελε πολύ να μείνει περισσότερο.

«Το κλίμα στα γυρίσματα ήταν εκπληκτικό. Ήταν όλοι τους, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, εκπληκτικοί. Εκπληκτικοί άνθρωποι, εξαιρετικοί καλλιτέχνες και ένα κλίμα πραγματικά υπέροχο. Από την πρώτη μέρα που πήγα "έδεσα" αμέσως με την ομάδα, που είναι μήνες μαζί.

Όσο για τον Γιάννη Μπέζο; Είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός και κωμικός. Με λίγα πράγματα σε κάνει να γελάς με την καρδιά σου. Χάρηκα για την ευκαιρία που μου δόθηκε».

Τέλος, τα επόμενα σχέδια της Ναταλίας Δήμου περιλαμβάνουν γυρίσματα για μία ταινία μικρού μήκους, ενώ η έναρξη της επόμενης καλλιτεχνικής περιόδου θα τη βρει εκ νέου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με την επανάληψη της παράστασης «Κούκλες» σε δραματουργική επεξεργασία - σκηνοθεσία Νικόλα Ανδρουλάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved