Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε αν το Happy Day θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν
Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε αν το Happy Day θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για όλους και για όλα.

Η όμορφη παρουσιάστρια του Happy Day, μίλησε για την εκπομπή της αλλά και για το αν βλέπει τηλεόραση στο σπίτι.

Συζητήσεις για την επόμενη χρονιά έχετε κάνει;

Όχι, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Έχω ένα συμβόλαιο που είναι σε ισχύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, υπάρχει μία εξαιρετική σχέση με τα στελέχη του καναλιού, η εκπομπή πάει πολύ καλά. Δεν ανησυχώ λοιπόν για το ότι δεν έχουν γίνει συζητήσεις ούτε έχω επιδιώξει να γίνουν. Θεωρώ ότι έχουμε δημιουργήσει κάτι πολύ όμορφο.

Αν υποθέσουμε ότι μπαίνει μια τελεία στο κεφάλαιο του «Happy Day», τι θα ήθελες να κάνεις τηλεοπτικά;

Σε αυτή τη φάση της ζωής μου απολαμβάνω πολύ αυτό που κάνω, μου ταιριάζει, ακόμη και το πρωινό ξύπνημα το έχω συνηθίσει (γέλια). Έχω ως στάση ζωής το ότι απολαμβάνω αυτό που ζω τώρα και δεν αναλώνομαι σε σκέψεις για το μέλλον. Δεν σκέφτομαι το επόμενο μου βήμα, για μένα το «Happy Day» είναι η πιο επιτυχημένη συγκυρία της καριέρας μου και θέλω να την απολαύσω, δεν βιάζομαι να την εγκαταλείψω.

Στο σπίτι βλέπεις τηλεόραση;

Για να είμαι ειλικρινής δεν βλέπω πολλά πράγματα. Είμαι στην εκπομπή, μετά γραφείο και μετά παιδιά! Οι επιλογές μου περιορίζονται σε παιδικά προγράμματα. Αποσπασματικά τα έχω δει όλα γιατί θέλω να έχω γνώμη και άποψη. Αυτό που προσπαθώ ωστόσο να βλέπω είναι ένα δελτίο ειδήσεων την ημέρα.

Πώς βιώνεις το ότι όταν σβήνουν τα φώτα και οι κάμερες γίνεσαι full time μαμά και γυναίκα της διπλανής πόρτας;

Το απολαμβάνω ιδιαίτερα όλο αυτό, δεν ένιωσα ποτέ ότι είμαι κάτι διαφορετικό από γυναίκα της διπλανής πόρτας. Μπορεί να υπάρχει η επιτυχία της εκπομπής, αλλά όλα αυτά ήρθαν αργά και σταθερά, δεν καβάλησα κάποιο καλάμι. Οπότε χαίρομαι το ότι είμαι η κλασική μαμά που τρέχει να τα προλάβει όλα, ανέφερε στο TV κους κους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved