Game of Thrones: Δε φαντάζεστε τι αποκάλυψε η Σάνσα και η Άρια!
Media

Game of Thrones: Δε φαντάζεστε τι αποκάλυψε η Σάνσα και η Άρια!

Η μία είναι η Κυρία του Βορρά, που προσπαθεί να σώσει το λαό της από τους στρατούς του Βασιλιά της Νύχτας. Η άλλη έχει ορκιστεί να εκπληρώσει μία λίστα θανάτου, βγάζοντας έναν-έναν από τη μέση όσους αδίκησαν εκείνη και την οικογένειά της.

Αν και πέρασαν πολλά κατάφεραν να επιζήσουν στη μέχρι τώρα περιπετειώδη εξέλιξη του Game of Thrones.

Πως ήταν το «αντίο» στη σειρά που έφτιαξε την καριέρα σας;

Σόφι Τέρνερ: Έγιναν πολλά δείπνα με φίλους σε όλη τη διάρκεια της τελευ­ταίας σεζόν.

Μέιζι Γουίλιαμς: Τα δείπνα γίνονται ακόμη.

Σ.Τ.: Και όταν θα συναντηθούμε για την πρε­μιέρα, θα γίνουν ακόμη περισσότερα. Δεν μπορεί να γίνει μόνο ένα δείπνο ή μόνο ένα πάρτι για το φινάλε. Είναι μια μεγάλη διαδικασία για εμάς το να απογαλακτιστούμε από το «GOT»!

Μ.Γ: Σίγουρα. Είμαστε όλοι πολύ κοντά.

Σ.Τ.: Συνήθως όλοι κουράζονται ο ένας από τον άλλο. Εμείς όμως δεν είχαμε καβγάδες.

Μ.Γ.: Ήταν πραγματικά πολύ όμορφα. Για τη Σόφι και εμένα ήταν η πρώτη μας επιτυ­χία και ήταν συναρπαστική, ενώ και οι ήδη γνωστοί ηθοποιοί ήταν υπέροχοι, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα κρατήσουμε την επαφή που είχαμε στη συνέχεια.

Σ.Τ.: Νομίζω ότι θα κρατήσουμε επαφή, στο μυαλό μου δεν έχω καμία αμφιβολία. Ειδι­κά αυτοί με τους οποίους ξεκινήσαμε μαζί: εσύ, ο Κιτ (Χάρινγκτον), η Εμίλια (Κλαρκ), ο Άλφι (Άλεν). Όλοι εμείς σίγουρα θα μεί­νουμε κοντά.

Τα σενάρια που πήρατε στα χέρια σας, για την τελευταία σεζόν, ήταν μέσα σε κάποιου είδους κουτιού που αυτοκαταστράφηκε;

Σ.Τ.: Ήταν σε μια εφαρμογή που αυτοκαταστρεφόταν! Όλα χάνονται έπειτα από 24 ώρες ή κάτι τέτοιο.

Μ.Γ.: Εγώ πήρα μόνο το τρίτο επεισόδιο και μετά δεν μπορούσα να τα δω πια! Έστειλα mail στη Σόφι και της έγραψα «Βοήθησε με». Θυμάσαι που ήμασταν στις διακοπές των Χριστουγέννων και όλα είχαν διαγρα­φεί και δεν μπορούσα να τα δω;

Σ.Τ.: Αυτή η μυστικότητα είναι κάτι το οποίο πρέπει να αποδεχθείς.

Μ.Γ.: Υπήρξαν κάποιες φωτογραφίες που ανεβάσαμε και αποκάλυπταν κάποια πράγ­ματα, αλλά όχι τίποτα τρομερό. Δεν είναι ότι διέρρευσε κάποιο επεισόδιο. Αλλά όταν διαρρέουν πολλά πράγματα, γινόμαστε πιο νευρικοί.

Σ.Τ.: Θυμάμαι ότι κάποια στιγμή είχα μια μικρή πλεξούδα στα μαλλιά και οι ομάδες των μαλλιών και του μακιγιάζ μου είπαν: «Δεν μπορεί να φύγεις με αυτή την πλεξού­δα, πρέπει να τη βγάλουμε». Γιατί το κοινό θα το ερμηνεύσει με το δικό του τρόπο και θα βρει εροϋθΓ3 μόνο από αυτήν την πλε­ξούδα. Είναι τρελό.

Μ.Γ.: Οι φαν της σειράς είναι πολύ πεινασμένοι. Περίμεναν για τόσο καιρό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved