Το πρωινό: Απίστευτη ένταση με τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τη θανατική ποινή (Vid)
Media

Το πρωινό: Απίστευτη ένταση με τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τη θανατική ποινή (Vid)

Ο Τριαντάφυλλος έδωσε μία συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη θανατική ποινή, εκφράζοντας την άποψή του γι' αυτή, επισημαίνοντας πως θεωρεί ότι πρέπει να επανέλθει στη χώρα μας!

Ο Τριαντάφυλλος είπε σε συνέντευξή του στην κυπριακή εκπομπή «Όλα Καλά»: «Και κάποια στιγμή στην Ελλάδα θα πρέπει να μπει η θανατική ποινή. Βέβαια! Μπαίνουν μέσα και πιάνουν τη γιαγιά και τη στραγγαλίζουν και τη δένουν και της χτυπάνε το κεφάλι στον τοίχο. Κάτσε ρε φίλε, ποιος είσαι εσύ; Έτσι έκανες; Πρέπει να τους κρεμάνε στο Σύνταγμα. Το παλιό, το ωραίο. Όχι όπως στην Αμερική, κυριλέ με ενεσούλα. Κρέμασμα να σε βλέπει όλος ο κόσμος, παράδειγμα να γίνει».

Μετά από αυτό το απόσπασμα έγινε χαμός στο Πρωινό. Η Αφροδίτη Γραμμέλη «πάγωσε» αρχικά και στη συνέχεια είπε: «Παιδιά, έχει σταματήσει να χτυπάει η καρδιά μου; Έχει μουδιάσει ο αυχένας μου! Τι είναι αυτά που λέει ο άνθρωπος; Είναι νομοθέτης; Πώς τα λέει αυτά που λέει; Πώς λέει να κρεμάμε ανθρώπους στο Σύνταγμα; Πού ζουμε! Είναι απαράδεχτο! Ζούμε σε κράτος με νόμους, με δικαιοσύνη, που δικάζει όσους κάνουν εγκλήματα… Σε ποια εποχή ζούμε κι ακούμε αυτά τα πράγματα;».

Δείτε την αντίδραση της υπόλοιπης ομάδας και την ένταση που προκλήθηκε στο παρακάτω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved