Μένει στον ΑΝΤ1 η Κατερίνα Στικούδη! Πώς σκοπεύει να την αξιοποιήσει το κανάλι;
Media

Μένει στον ΑΝΤ1 η Κατερίνα Στικούδη! Πώς σκοπεύει να την αξιοποιήσει το κανάλι;

Η εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη με τις εκρηκτικές εμφανίσεις της στο «Your Face Sounds Familiar» κερ­δίζει ολοένα και περισσότερο τις εντυ­πώσεις των τηλεθεατών και συνά­μα την εκτίμηση των ανθρώπων του ΑΝΤ1.

Η πολλή σκληρή δουλειά που έριξε κατά τη διάρκεια του σόου αλλά και η αφοσίωση στον στόχο της όπως βέβαια και η αποδοχή του κόσμου που την αγκάλιασε και διαπίστωσε πως πρόκειται για μία ιδιαίτερα ταλαντούχα καλλιτέχνιδα, έπεισαν τους ιθύνοντες του σταθμού ότι μπορεί να τα καταφέρει σε πολλά πρότζεκτς και έτσι την είδαν με… άλλο μάτι.

Οι τελευταίοι, σύμφωνα με κα­λά πληροφορημένες πηγές, σκέφτο­νται να την αξιοποιήσουν σε ένα νέο πρότζεκτ που σχεδιάζουν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η Κατερίνα Στικούδη υπήρξε στο παρελθόν και παρουσιάστρια, ούσα στο τιμόνι της εκπομπής Mega Star, μιας από τις μακροβιότερες της ελληνικής τηλεόρασης. Παρουσίαζε τη συγκεκριμένη εκπομπή από το 2008 έως το 2011 οπότε και το κανάλι αποφάσισε να δώσει οριστικό τέλος στην αγαπημένη μουσική εκπομπή που βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα από το 1990.

Προφανώς, η Κατερίνα Στικούδη, μετά την απόφασή της να πει ναι στο Your Face Sounds Familiar δείχνει να δηλώνει ότι… έχει έρθει για να μείνει.

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved