Θα τρίβετε τα μάτια σας με τη Νομικού! Στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της με κοντό σορτς! (Vid)
Media

Θα τρίβετε τα μάτια σας με τη Νομικού! Στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της με κοντό σορτς! (Vid)

Τι και αν είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της; Η Δούκισσα Νομικού διαθέτει τέλειες αναλογίες!

Το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει μπει στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και φορά κοντό σορτσάκι!

Η έγκυος Δούκισσα Νομικού συνεχίζει να απολαμβάνει μέρες ξεκούρασης στην Μύκονο! Διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της καθώς περιμένει το δεύτερο παιδί της, που είναι -σύμφωνα με όσα λέγονται και γράφονται- κορίτσι.

Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε άνετη και χαμογελαστή στην Ψαρρού ντυμένη με μαύρο σορτσάκι, ασορτί μπλούζα και χαμηλό πέδιλο! Ευγενική όπως πάντα, μόλις αντιλήφθηκε τον φακό, χαιρέτησε κουνώντας το κεφάλι της!

Είναι γεγονός ότι αυτόν τον καιρό η απόλυτη προτεραιότητά της είναι η οικογένειά της, γι' αυτό και σε πρόσφατη ανάρτησή της στο instagram ξεκαθάρισε ότι συνειδητά απέχει από την τηλεόραση. Θέλει τώρα να αφοσιωθεί στον μικρό Σάββα που τον περασμένο Μάρτιο έγινε ενός έτους και φυσικά να απολαύσει αυτή την τόσο όμορφη περίοδο για μία γυναίκα όπως είναι η περίοδος της εγκυμοσύνης.

Άγνωστο πότε σκοπεύει η όμορφη παρουσιάστρια να επιστρέψει στην Αθήνα αλλά για ποιο λόγο να το κάνει άμεσα όταν δεν έχει να την περιμένει δουλειά και καθημερινότητα; Άλλωστε, ξέρει πως και ο μικρός Σάββας απολαμβάνει τις στιγμές που περνάει μαζί της στη Μύκονο, νησί που αποτελεί αγαπημένο προορισμό της οικογένειας Θεοδωρίδη όλους τους μήνες του χρόνου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη Δούκισσα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και θα πάθετε πλάκα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved