Δημήτρης Παπανώτας: «Υπάρχει λανθασμένη αντίληψη για το τι περιμένει ο κόσμος»
Media

Δημήτρης Παπανώτας: «Υπάρχει λανθασμένη αντίληψη για το τι περιμένει ο κόσμος»

Για τα τηλεοπτικά «σκουπίδια», τον ανταγωνισμό αλλά και για την εξέλιξη του τηλεοπτικού lifestyle, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Δημήτρης Παπανώτας.

Τι θεωρείτε «σκουπίδι» στην τηλεόραση;

«Αυτό που βγάζουν 10 ανθρώπους που δεν ξέρουν ελληνικά να λένε τον πόνο τους και να μαλώνουν για τα social media και για το ποιος είχε μεγαλύτερη απήχηση στους followers. Αυτά είναι σκουπίδια. Αν καθίσετε να παρακολουθήσετε ένα τέτοιο προϊόν, δεν θα το πιστεύετε, θα χάσετε την μπάλα, θα πάθετε πολιτισμικό σοκ, θα πάθετε τρία εγκεφαλικά και θα λέτε «Χριστέ μου, τι βλέπω ακριβώς τώρα;».


Πώς βλέπετε την εξέλιξη του τηλεοπτικού lifestyle;
«Κατ' αρχάς δεν με καταχωρίζω στο καθαρό lifestyle. Εχω κάνει κι άλλα πράγματα και πάντα κρατούσα δύο καρπούζια, ένα κάτω από την κάθε μασχάλη. Πάντα παρακολουθούσα την πολιτική επικαιρότητα και στο ραδιόφωνο καθημερινά έκανα αναλύσεις. Αυτό συμβαίνει και στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, να εκφράζουμε δηλαδή άποψη επί των θεμάτων αυτών, νομίζω με επιτυχία. Οπότε δεν με κατατάσσω στο lifestyle. Εξάλλου, προέρχομαι από τον χώρο της ενημέρωσης και έκανα δελτία ειδήσεων. Το lifestyle πάει σαν τον κάβουρα. Νομίζω ότι υπάρχει ένα μεγάλο κενό στις συγκεκριμένες εκπομπές γιατί αντιμετωπίζεται λάθος το περιεχόμενο τους. Δηλαδή υπάρχει λανθασμένη αντίληψη για το τι περιμένει ο κόσμος».

Παρακολουθείτε τον ανταγωνισμό; «Δεν νομίζω ότι υπάρχει ανταγωνισμός στο «Happy Day» ενός ομοειδούς προϊόντος το οποίο να είναι απέναντι μας», λέει ο ίδιος στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved