Η εξομολόγηση του Μαζωνάκη: «Στη ζωή προχώρησα, έφυγα αλλά δεν ξέφυγα ποτέ»
Media

Η εξομολόγηση του Μαζωνάκη: «Στη ζωή προχώρησα, έφυγα αλλά δεν ξέφυγα ποτέ»

Οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες, ενώ οι χρήστες των social media και δη του twitter, περιμέναν κάθε Κυριακή μπροστά στις οθόνες τους για να σχολιάσουν το look του, ένα look που μόνο ο Γιώργος Μαζωνάκης μπορεί να υποστηρίξει.

«Χαίρομαι όταν αρέσουν οι εμφανίσεις μου και γενικότερα όταν έχουν αποδοχή από το κοινό οι επιλογές μου, η αλήθεια μου. Αυτό, όμως, που εμένα με αφορά και με ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα και η εικόνα μου να είναι σύμφωνα με τη δική μου αισθητική».

Στα τέλη του περασμένου Μαρτίου, μια φωτογραφία του στο Instagram με εκείνον να φοράει κάλτσες «ΜΑΖΩ» δέχτηκε χιλιάδες σχόλια, likes και μηνύματα.

«Καταλαβαίνεις τι έπαθα; Σοκ! Κάπως έτσι εμπνεύστηκα και ονόμασα τις κάλτσες "ΣΟΚς". Ήταν τόσα τα μηνύματα που έλαβα, που έφτιαξα 200 ζευγάρια κάλτσες και τις χάρισα σε ακολούθους μου στο Instagram, ενώ σκέφτομαι να δημιουργήσω μια ολοκληρωμένη σειρά "ΣΟΚς"».

Στο Instagram τον έχουμε επίσης απολαύσει να πειραματίζεται στην παρασκευή γλυκών με τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη.

«Είναι εκπληκτικό πόσο δημιουργική μπορεί να είναι η ζαχαροπλαστική αλλά και η μαγειρική γενικότερα. Για μένα η μαγειρική προϋποθέτει αγάπη και δόσιμο, είναι τελετουργία. Αυτό είναι κι ένα στοιχείο που εκτιμώ στον Δημήτρη, ο οποίος με μύησε στα μυστικά της ζαχαροπλαστικής, αλλά ως βοηθός μου, εγώ είμαι ο σεφ, μην τα ξεχνάμε αυτά» λέει γελώντας.

Όσο για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις;

«Όχι, δεν θεωρώ πως είμαι εκκεντρικός. Είμαι ένας άνθρωπος που εξελίσσεται, προχωράω τον δικό μου δρόμο, δεν ακολουθώ την πεπατημένη. Δεν είναι στόχος να προκαλώ με τις εμφανίσεις μου. Αντίθετα, είμαι σεμνός, εκτιμώ τους άλλους, δεν είμαι αλαζόνας και ποτέ δεν θα υποστηρίξω ότι είμαι το υπέρτατο ον της ανθρωπότητας. Αυτά δεν υπάρχουν σε μένα», λέει ο ίδιος στο People και εξομολογείται πως ποτέ δεν καβάλησε το καλάμι.

«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχασα την μπάλα. Ούτε για πέντε δευτερόλεπτα δεν μου έχει περάσει από το μυαλό ότι είμαι κάτι σημαντικό. Ποτέ δεν πίστεψα ότι είμαι θεός» ξεκαθαρίζει. Στη ζωή προχώρησα, έφυγα, αλλά δεν ξέφυγα ποτέ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved