Media

Παίκτρια του Survivor δέχτηκε πρόταση για συμμετοχή στο GNTM2 (videos & photos)

Gossip-tv Team

Αυτό και αν είναι έκπληξη! Καλλίγραμμη και πανέμορφη παίκτρια του Survivor δέχτηκε πρόταση για να είναι στο GNTM2 που είναι στα... σκαριά για τη σωστή προετοιμασία του. 

Εν ανομονή λοιπόν του ριάλιτι μοντέλων που φέτος ήταν μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις στην ελληνική τηλεόραση, οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν αρχίσει να προσεγγίζουν κόσμο προκειμένου να ενισχύσουν τις όμορφες και ενδιαφέρουσες παρουσίες στον ερχόμενο νέο κύκλο.

Μία από αυτές ήταν και πρώην παίκτρια του ριάλιτι περιπέτειας η οποία ομολογουμένως ομόρφαινε με την παρουσία της, στους στίβους μάχης και όχι μόνο. Μπορεί να έφυγε σχετικά νωρίς από το εν λόγω παιχνίδι, όμως άφησε το στίγμα της.

Η εν λόγω παίκτρια, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day αποκάλυψε ότι πριν από μία εβδομάδα δέχτηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο ριάλιτι μοντέλων του Star. Ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ που στην αρχή της σεζόν οπότε και προβλήθηκε έφερε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι.

Το κοινό το αγκάλιασε και ανέδειξε τις παίκτριες του GNTM σε τηλεοπτικές σταρ ενώ η μεγάλη νικήτριά του Ειρήνη Καζαριάν ήδη έχει ξεκινήσει μία πολύ επιτυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ποια όμως ήταν η παίκτρια του Survivor που δέχτηκε την πρόταση για συμμετοχή της στο επόμενο Greece's Next Top Model και ποια ήταν η απάντησή της στην πρόταση αυτή;

Δείτε στο βίντεο από την εκπομπή Happy Day και στην παρακάτω gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved