Χαμός με τις δηλώσεις της Μπάρμπα: «Άμα δω καμιά κουκλάρα, θα θέλω να της ρίξω τρικλοποδιά» (video)
Media

Χαμός με τις δηλώσεις της Μπάρμπα: «Άμα δω καμιά κουκλάρα, θα θέλω να της ρίξω τρικλοποδιά» (video)

Και όμως! Το δήλωσε μία από τις ωραιότερες γυναίκες που πέρασαν ποτέ από την ελληνική σόουμπιζ και το καλλιτεχνικό στερέωμα.

Η Βάνα Μπάρμπα στα νιάτα της έκαιγε καρδιές... Είχε τον ανδρικό πληθυσμό στα πόδια της, όπως βέβαια και τώρα μιας και συνεχίζει να είναι μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες της χώρας μας. Κανείς, λοιπόν, δεν περίμενε να ακούσει από το στόμα της τέτοιου είδους ατάκες. Σε τηλεοπτική της συνέντευξη, η γοητευτική Βάνα, ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε πως είναι στη φύση της γυναίκας να ζηλεύει τις νεότερες και ομορφότερες γυναίκες.

«Οι γυναίκες όταν μεγαλώνουν –έχουν γίνει φίλες μου πια. Όταν ήμουν μικρή δεν είχα φίλες ποτέ γυναίκες. Πάντα υπάρχει ανταγωνισμός. Εγώ λοιπόν τώρα, έχω αγαπήσει και εγώ πολύ τη γυναίκα. Η ζήλεια, όταν είναι κάτι πολύ όμορφο, το πολεμάς. Και εγώ άμα δω καμιά κουκλάρα θα θέλω να της ρίξω μια τρικλοποδιά. Είναι η ανθρώπινη φύση της γυναίκας» είπε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα προκαλώντας... πανικό στις τηλεοπτικές εκπομπές με τις δηλώσεις της. Κυρίως γιατί κανείς δεν θα περίμενε πως θα τα έλεγε όλα αυτά η Βάνα Μπάρμπα η οποία υπήρξε περιζήτητη τη δεκαετία του '90, όχι μόνο για το ταλέντο της στην υποκριτική αλλά και για την σπάνια ομορφιά της.

Στη Φωλιά των Κου Κου παίχτηκε σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις της και οι συντελεστές της εκπομπής δεν πίστευαν στα αφτιά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved