H Λένα Παπαληγούρα επιστρέφει στην TV: «Ήταν η πρώτη φορά που άφησα τον γιο μου και γκρίνιαζε»
Media

H Λένα Παπαληγούρα επιστρέφει στην TV: «Ήταν η πρώτη φορά που άφησα τον γιο μου και γκρίνιαζε»

Ακόμα μια σκληρή ιστορία, εμπνευσμένη από αληθινό γεγονός μεταφέρεται στην τηλεόραση για τις ανάγκες της αστυνο­μικής σειράς «Ου φονεύσεις» και η Λένα Παπαληγούρα πρωταγωνιστεί.

Το νέο επεισόδιο φέρει τον τίτλο «Υπηρέτρια» και θα προβληθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου, στις 23.00, με ένα καστ ηθοποιών το οποίο απαρτίζεται, μεταξύ άλλων, από τους Λυδία Φωτοπούλου, Μιχάλη Σαράντη, Λένα Παπαληγούρα.

Η τελευταία, η οποία υποδύεται μία υπηρέτρια την Κατερίνα, επι­στρέφει στην τηλεόραση πέντε μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

«Στον έβδο­μο μήνα της εγκυμοσύνης μου, σταμάτησα να δουλεύω και ξανάρχισα τώρα. Αισθάνο­μαι ωραία που ξαναμπαίνω στη δουλειά με αυτό το επεισόδιο» λέει αρχικά η ηθοποιός και εξηγεί τους λόγους που την έκαναν να πει «ναι» στη συγκεκριμένη πρόταση: «Αυτό που κάνει εμένα και νομίζω τους περισσότερους ηθοποιούς να συμμετέχουν σ'αυτή τη σειρά οφείλεται στο γεγονός ότι ο Πάνος Κοκκινόπουλος και οι συνεργάτες του επιμένουν να κάνουν τηλεόραση όπως ήταν προ κρίσης.

Το γύρισμα για κάθε επεισόδιο διαρ­κεί επτά-οκτώ μέρες, γίνονται ακόμα πρό­βες, δουλεύονται τα σενάρια. Είναι οι ιδανικές συνθήκες γι'αυτή την εποχή. Επίσης, το συνεργείο δουλεύει πολλά χρόνια μαζί και αισθάνεσαι ότι μπαίνεις σε μία οικογένεια. Υπάρχει μια χαλαρή ατμόσφαιρα και, πα­ράλληλα, γίνεται πολλή δουλειά. Κάνουμε : σινεμά στην τηλεόραση».

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι βίωσε ένα μεγάλο σοκ που χρειάστηκε να λείπει τόσο πολύ μακριά από τον γιο της για τις ανάγκες των γυρισμάτων: «Ήταν η πρώτη φορά που τον άφησα και γκρίνιαζε, απ' ό,τι μου είπαν η μαμά μου, ο σύζυγος μου Άκης και οι γονείς του τον φρόντιζαν όλοι εναλλάξ. Ωστόσο νομίζω ότι εγώ βίωσα το μεγαλύτερο σοκ γιατί ήμασταν αυτοκόλ­λητοι επί πέντε μήνες. Φαντάσου, όταν είχα­με απογευματινά γυρίσματα, ξυπνούσα μαζί του και πηγαίναμε στον κήπο για να προλά­βω να τον χαρώ μέχρι να αρχίσει το γύρισμα».

Όσον αφορά την ιστορία, η Κατερίνα εί­ναι μία κοπέλα που έρχεται από ένα νησί στην Αθήνα για να βρει δουλειά. «Χρειάζεται τα λε­φτά για την άρρωστη μητέρα της. Πηγαίνει να δουλέψει εσωτερική υπηρέτρια σε/ένα σπίτι. Σύντομα, όμως, έρχονται τα πάνω κά­τω και σίγουρα δεν θα βλέπαμε τη σκοτεινή της πλευρά αν δεν πέρναγε όσα περνάει. Τον έψαξα πολύ τον ρόλο γιατί έχει την απόλυ­τη μεταστροφή η ηρωίδα. Καλούμουνα ερμηνεύσω δύο στιγμές οι οποίες είναι ακραία διαφορετικές. Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον το πώς χτίζεται η ιστορία και πώς το ένα γεγονός φέρνει το άλλο».

Πηγή: Μy Tv

Πού ψηφίζω 2019: Μάθε με ένα κλικ πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved