Ελένη Φιλίνη: «Ευχαριστώ αυτούς που επέμεναν να μην είμαι στην κριτική επιτροπή του YFSF»
Media

Ελένη Φιλίνη: «Ευχαριστώ αυτούς που επέμεναν να μην είμαι στην κριτική επιτροπή του YFSF»

Η Ελένη Φιλίνη συνμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο φετινό YFSF αλλά αντί για κριτή την είδαμε ως διαγωνιζόμενη.

Σε συνέντευξή της μίλησε για αυτήν τη συμμετοχή της και για το ρόλο της ως διαγωνιζόμενη, και αποκάλυχε αν επιθυμούσε να βγει νικήτρια του εν λόγω show.

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε το «YFSF» με νικητή τον 'Ιαν.

Δεν θα έμπαινα ποτέ σε οποιοδήποτε παιχνίδι, αν ήξερα ότι' ήταν ανταγωνιστικό. Επειδή ήξερα ότι ήταν μέχρι το τέλοW το έκανα.

Δεν ήθελες να βγείς πρώτη, να είσαι η νική­τρια;

Όχι, δεν μπήκα στο σόου γι' αυτό και ξέρείς γιατί δεν μπήκα με σκοπό να βγω πρώτη; Τι να διεκδι­κήσω τώρα εγώ, με μια τέτοια καριέρα πίσω μου, που έχω κάνει τόσα πράγματα; Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα, που κάποιοι ούτε στο όνειρο τους μπορούν να τα δουν. Έχω κάνει πράγματα που δεν έχουν φανεί στην Ελλάδα. Γιατί να βγω πρώτη;

Πρέπει να φανούν τα νέα παιδιά. Οι παλαιότεροι πήγαμε εκεί για να κάνουμε πράγματα, να περά­σουμε όμορφα, ήταν πρόκληση για εμάς. Νιώ­θω νικήτρια, γιατί νικητής δεν είναι αυτός που μπορεί να βγει, αλλά εκείνος που ο κόσμος λέει: «Τι καλή που ήσουν εκεί», αυτός εί­ναι ο πραγματικος νικητής. Είχαμε παι­διά με εξαιρετικές φωνές, που έχουν καριέρες μπροστά τους και πρέπει να τις χτίσουν.

Ηταν η πορεία του παιχνιδιού όπως τη φανταζόσουν στην αρχή;

Στην αρχή όταν με φώναξαν νόμιζα ότι με ήθελαν για την κριτική επιτροπή, γιατί εκεί θα ήμουν πολύ καλή. Μπορούσα να κρίνω. Ο κριτής σε τέτοια παι­χνίδια, αυτά που βλέπει, πρέπει να μπορεί να τα κάνει, έτσι μπορείς να κρίνεις πολύ σωστά, εγώ λοιπόν ήμουν ιδανική για την κριτική επιτροπή σ' αυτό το παιχνίδι.

Πώς συμμετείχες ως παίκτρια τελικά;

Μου είπαν: «Γιατί να μην εκμεταλλευ­τούμε αυτό που μπορείς να κάνεις;». Το δοκίμασα και δεν μετάνιωσα καθό­λου. Ευχαριστώ αυτούς που επέμεναν να μην είμαι στην κριτική επιτροπή και να συμμετέχω ως παίκτρια. Ξέρω πολύ καλά ότι μπορώ να κάνω, οι άλλοι μπορεί να μην το ξέρουν. Δεν με ξέρετε, τι να κάνω; Είμαι μια έκπληξη, πάντα ήμουν μια έκπληξη. Άσχετα αν δεν μου δόθη­καν και πιο παλιά κάποιες δυνατότητες. Ήμουν η καταλληλότερη για μιούζικαλ, ήμουν χορεύ­τρια από μικρή, τραγου­δούσα κι έπαιζα, δεν είχα κάνει μιούζικαλ. Τι να, κάνουμε... εδώ ζούμε. Άλλοι με λένε Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, άλλη Μόνικα Μπελούτσι, είμαι πολλά εγώ... (Γέλια.)

Πώς νιώθεις όταν το ακούς αυτό;

Εγώ θα πω κάτι άλλο... η Μόνικα Μπελούτσι μέχρι την ηλικία των 28 ήταν εδώ, στην Ελλάδα, δούλευε μοντέλο, δεν την ήξερε κανείς... η Βαλέριο Γκολίνο. Η Ελλάδα είναι μια μικρή αγορά και υπάρχουν άλλα. Στο εξωτερικό είναι διαφορετικά. Όταν εγώ έκανα δύο ταινίες που πήραν βραβείο στην Αμερική, πριν από 3 χρόνια τη μία και την άλλη, τη «Μέδουσα», πριν από 20 χρόνια, πήραν 2ο και 3ο σε 4.500 ταινίες από όλο τον κόσμο, κι εδώ στην Ελλάδα, τις απέρριψαν στο φεστιβάλ, αυτό λέει πάρα πολλά. Μικρότερη έβλεπα τα πράγματα πιο ρομαντικά, τώρα τα βλέπω πιο ρεαλιστικά. Κάποτε φανταζόμουν τον κόσμο διαφορετικό, ο οποίος δεν ήταν ποτέ, αλλά εγώ το ήθελα αυτό.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved