MasterChef: Αυτό κι αν είναι είδηση! Δεν θα πιστεύετε ποιος επιστρέφει στον τόπο του «εγκλήματος»
Media

MasterChef: Αυτό κι αν είναι είδηση! Δεν θα πιστεύετε ποιος επιστρέφει στον τόπο του «εγκλήματος»

Το MasterChef τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει καταφέρει να «σκαρφαλώσει» ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης.

Έχει πάψει εδώ και δυο σεζόν περίπου να είναι ένα απλό σόου μαγειρικής αφού υπάρχει έντονο το στοιχείο του ριάλιτι και του… ξεκατινιάσματος ανάμεσα στους παίκτες.

Μια τακτική αλάνθαστη όσον αφορά στο πόσο κοντά μπορεί να βρεθεί στον τηλεθεατή. Αυτός βέβαια ήταν και ο λόγος που κάποιοι από τους παλιούς κριτές δεν θέλησαν α συνεχίσουν τη πορεία τους στο Masterchef, όπως ας πούμε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος μάλιστα έχει δηλώσει και στις συνεντεύξεις του, πως όταν είδε ότι το σόου μαγειρικής τείνει να γίνει ένα καθαρό ριάλιτι, τότε πήρε και την απόφαση να αποχωρήσει.

Υπάρχει όμως ένα παλιό μέλος, το οποίο μετά από αρκετές τηλεοπτικές σεζόν θα επιστρέψει.

Ο ίδιος μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε μιλήσει για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Είναι γνωστό ότι με τον Λεωνίδα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και έχει κάνει από τα πρώτα και τα σημαντικά του βήματα δίπλα μου. Όταν ήταν στο Λονδίνο και περνούσε λίγο δύσκολα ισχύει πως τον επισκέφθηκα. Ως νέος άνθρωπος που είχε κάνει κάποια βήματα να κυνηγήσει περισσότερη γνώση, έφυγε χωρίς πόρους και πήγε στο Λονδίνο που όσο να είναι τα πράγματα είναι λίγο πιο άγρια δεν ήταν δύσκολο να τον πιάσει μία μελαγχολία. Του Κουτσόπουλου του αρέσει να λέει μία ιστορία με τα Ζαντάκ που έπαιρνε για να μπορέσει να ανταπεξέλθει τις απαιτήσεις της δίκης μου της κουζίνας τότε», είχε πει.

Δείτε ποιος επιστρέφει στο σόου μαγειρικής στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved