Το καμαρίνι που θα κάνει την Δέσποινα Βανδή -και όχι μόνο- να... κλάψει (exclusive photos)
Media

Το καμαρίνι που θα κάνει την Δέσποινα Βανδή -και όχι μόνο- να... κλάψει (exclusive photos)

Δεν είναι ένα συνηθισμένο καμαρίνι σε κάποιο τηλεοπτικό στούντιο και αυτό είναι αναμφισβήτητο και φαίνεται!

Είναι ένα καμαρίνι που ανακαινίστηκε πλήρως, ουσιαστικά ξαναφτιάχτηκε από την αρχή. Και πριν από τον τωρινό "ιδιοκτήτη" του, ήταν το καμαρίνι που φιλοξενούσε την Δέσποινα Βανδή τόσο κατά την περίοδο του "The Voice", όσο και κατά την περίοδο του "Rising Star".

Και όχι μόνο την Δέσποινα Βανδή βέβαια, γιατί αφού βρίσκεται στα Studio Κάπα στα Σπάτα, κατά διαστήματα έχει γίνει το τηλεοπτικό σπίτι και άλλων επωνύμων, όπως για παράδειγμα της Ζέτας Μακρυπούλια και του Νίκου Μουτσινά, όταν παρουσίαζαν το "Sunday Live".

Βέβαια τότε ο χώρος δεν είχε καμία σχέση με αυτό που βλέπει κανείς σήμερα. Κι όταν λέμε καμία, το εννοούμε πλήρως γι' αυτό και είπαμε πως όταν το δει η Δέσποινα Βανδή που πέρασε σε αυτό ουκ ολίγες μέρες θα...κλάψει.

Ο τωρινός "ένοικός" του, δεν είναι άλλος από τον παρουσιαστή του "It's Showtime", του Κυριακάτικου -πια- από σήμερα το βράδυ στις 8, τηλεοπτικού show του Open, Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος κάνει στα εν λόγω στούντιο τα γυρίσματα της εκπομπής του.

Πριν μπει όμως για τα γυρίσματα φρόντισε -αφού περνάει εκεί πολλές ώρες- να φτιάξει ένα περιβάλλον που θα κάνει πολλούς τηλεοπτικούς σταρ να πρασινίσουν από ζήλια.

Και όχι άδικα, θα λέγαμε αφού ο χώρος είναι πια εξαιρετικά καλόγουστος και διαθέτει όλες τις ανέσεις που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς για να δουλεύει με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Το αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό που ο Ηλίας Βρεττός που βρέθηκε εκεί για να συμμετάσχει στην εκπομπή πριν λίγες εβδομάδες, μπροστά μας ζήτησε από τον Νίκο Κοκλώνη συμβουλές διακόσμησης για το σπίτι του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved