«Όλα Λάθος»: Οι λαμπεροί καλεσμένοι και όλα όσα θα δούμε αυτό το Σάββατο
Media

«Όλα Λάθος»: Οι λαμπεροί καλεσμένοι και όλα όσα θα δούμε αυτό το Σάββατο

Πέτρος, Μαντώ και Νίκος κι αυτό το Σαββατοκύριακο σχολιάζουν όλα όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα, αλλά και όσα φέρνει το «Όλα λάθος» ρεπορτάζ.

Στο «μενού» και ξεχωριστοί καλεσμένοι: η Βίκυ Κάβουρα, o Λούκας Γιώρκας και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Σάββατο μεσημέρι, η Βίκυ Κάβουρα μπαίνει στην κουζίνα, μαγειρεύει και μας μαθαίνει να τρώμε υγιεινά, ενώ απαντάει στον Νίκο Γεωργιάδη για όλα όσα γράφονται (κι ακούγονται) για εκείνη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Την έχει η ψυχή του την φωτιά» και ο Λούκας Γιώρκας έρχεται στο πλατό και τη μοιράζεται με τον Πέτρο. Εκτός από γυναίκες, πολιτική, τραγούδι και χωρισμούς, οι δυο τους έχουν πολλά να πούνε και για τη Eurovision.

Και κάπου ενδιάμεσα, ο Πέτρος ξαναβάζει ποδιά, μπαίνει στην κουζίνα (γιατί πολύ χαλάρωσε) και ετοιμάζει ένα πιάτο εύκολο, γρήγορο και… γεμάτο χρώμα!

Στο "Όλα Λάθος" την Κυριακή, ο Πέτρος υποδέχεται τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, λίγο πριν χορέψει το χορό του Ησαΐα με την αγαπημένη του Ελένη Καρβέλα στη Νάξο. Οι σχέσεις, το «ρίσκο» του δεύτερου γάμου, η τηλεοπτική απουσία και οι αιχμηρές δηλώσεις του είναι μόνο μερικά από όσα θα συζητήσουν με τον Πέτρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved