Survivor: Ο άγριος καβγάς, τα κλάματα, η αποκάλυψη του τελικού και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Media

Survivor: Ο άγριος καβγάς, τα κλάματα, η αποκάλυψη του τελικού και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Χαμός έγινε για ακόμη φορά στο Άγιο Δομίνικο. 

Βραδιά ασυλίας η αποψινή και τα είδαμε όλα. Στο επεισόδιο του Σαββάτου είδαμε τον πρώτο αγώνα της ασυλίας. Κι ενώ το αποτέλεσμα έδειχνε ξεκάθαρα τον νικητής από τους πρώτους γύρους, αργότερα το παιχνίδι «γύρισε» και μετατράπηκε σε ένα ακόμη ντέρμπι με την «μαύρη» και την «άσπρη» ομάδα να διεκδικούν την ασυλία με «νύχια και με δόντια». Τελικά τη νίκη της ασυλίας πήρε η άσπρη ομάδα.

Κατά την έναρξη του επεισοδίου της Κυριακής είδαμε τα αποτελέσματα της ήττας της «μαύρης» ομάδας αφού ο εκνευρισμός έφερε στα χέρια τους δυο Τούρκους παίκτες, Yusuf και Atakan.

Το κλίμα όμως αργότερα έγινε ιδιαίτερα συγκινητικό! Οι Έλληνες παίκτες πριν το αγώνισμα της ασυλίας κλήθηκαν να δώσουν τη «μάχη» τους για το έπαθλο επικοινωνίας.

Λίγο πριν την έναρξη ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε πως λόγω της σημερινής ημέρες που γιορτάζουμε την «μητέρα», θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τη μαμά τους. Οι παίκτες δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους και ιδιαίτερα ο Νίκος, τον οποίο ποτέ άλλοτε δεν είχαμε δει να είναι τόσο φορτισμένος συναισθηματικά.


Στο έπαθλο επικοινωνίας είχαμε και μια αποκάλυψη αφού η Κατερίνα Δαλάκα -άθελά της- αποκάλυψε πότε θα δούμε τον μεγάλο τελικό.

Μιλώντας με τη μητέρα της είπε χαρακτηριστικά: «Περνάω τέλεια έχει μείνει ένας μήνας μόνο και σε ένα μήνα θα είναι εκεί και δεν θα ξαναφύγω μαμά».

Λίγο αργότερα είδαμε το αγώνισμα της ασυλίας, οπού η άσπρη ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη. Οι δυο ομάδες πήγαν στο συμβούλιο προκειμένου να δώσουν την ψήφο τους σε εκείνους τους παίκτες που θεωρούν πως πρέπει να αποχωρήσουν.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved