Απίστευτο στιγμιότυπο στο Πρωινό! Ο Ουγγαρέζος έπεσε από το σκαμπό στο πάτωμα! (Video & Photos)
Media

Απίστευτο στιγμιότυπο στο Πρωινό! Ο Ουγγαρέζος έπεσε από το σκαμπό στο πάτωμα! (Video & Photos)

Μία απίστευτη τούμπα είχε στον αέρα του Πρωινού ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!

Μερικές φορές συμβαίνουν ευτράπελα στα τηλεοπτικά πλατό και μάλιστα την ώρα που όλες οι κάμερες καταγράφουν όλες τις κινήσεις των πρωταγωνιστών μιας εκπομπής.

Κάτι παρόμοιο συνέβη σήμερα το πρωί στο "Πρωινό" με τον Ουγγαρέζο να... τρώει τούμπα και τους συνεργάτες του αρχικά να κοιτούν αποσβολωμένοι, τον Άρη Καβατζίκη να τρέχει να βοηθήσει και τη Φαίη Σκορδά να ζητάει να πάνε σε διαφημίσεις γιατί όπως είπε... ντρεπόταν πάρα πολύ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Η Φαίη Σκορδά σε κάποια στιγμή της εκπομπής και ενώ μιλούσε με τους συνεργάτες της, έριξε κατά λάθος λίγο από τον καφέ της πάνω στο τραπέζι.

«Ε, όχι κάθε μέρα ρίχνω τον καφέ! Κάθε μέρα!», είπε η παρουσιάστρια την ώρα που εμείς οι τηλεθεατές παρακολουθούσαμε πλάνο της. «Μας γλωσσοτρώνε!» ακούστηκε να λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!

Εκείνη τη στιγμή, εντελώς ξαφνικά ο συμπαρουσιαστής της Φαίης και χωρίς να καταλάβει κανείς το πώς, βρέθηκε στο πάτωμα! Ο Άρης Καβατζίκης με την Αφροδίτη Γραμμέλη ξέσπασαν σε γέλια, ενώ η Φαίη Σκορδά είπε: «Ντρέπομαι, να πάμε σε διαφημίσεις τώρα»!

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στην παρακάτω gallery αλλά και στο σχετικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved