Μενεγάκη: Οι διακοπές σε εξωτικό προορισμό με τον Μάκη και η βουτιά που δεν τόλμησε! (Vid & Photos)
Η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να αναφερθεί σε ένα ταξίδι της σε εξωτικό προορισμό.
Η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια ταξιδεύει με τον Μάκη Παντζόπουλο σε εξωτικά μέρη, ιδίως το Πάσχα και τα Χριστούγεννα, ενώ το καλοκαίρι προτιμά τα ελληνικά νησιά.
Η παρουσιάστρια με αφορμή ένα υπέροχο βιντεάκι που προβλήθηκε στην εκπομπή της και έδειχνε μία 49χρονη Γερμανίδα να κολυμπά έχοντας δίπλα της ψάρια, προέβη και εκείνη σε αποκαλύψεις για τις δικές της βουτιές.
Μα αφορμή την Anna Von Boetticher, η οποία είναι παγκόσμια ρέκορντγουμαν στις ελεύθερες καταδύσεις, η Ελένη θυμήθηκε ένα ταξίδι που είχε κάνει με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο!
Τι θυμήθηκε; Δείτε την gallerie που ακολουθεί με την αποκάλυψή της και το βίντεο με όλα όσα εκμυστηρεύτηκε.
Photo 1/5
Με αφορμή την 49χρονη Γερμανίδα Anna Von Boetticher πουκολυμπά έχοντας δίπλα της ψάρια, η Ελένη θυμήθηκε ένα δικό της ταξίδι
Photo 2/5
Η Ελένη ταξίδεψε σε εξωτικό προορισμό με τον Μάκη της!
Photo 3/5
Η παρουσιάστρια θυμήθηκε ότι στη θάλασσα υπήρχαν μεγάλα ψάρια.
Photo 4/5
Η Ελένη είπε: "Έχω κολυμπήσει με ψάρια δίπλα μου, όχι πάρα πολλά, μικρούλια και μεγαλούλια, εξαρτάται το μέρος που βρίσκεσαι. Βέβαια, όχι με μεγάλο στόμα, εκεί δε θα έμπαινα ούτε δεμένη, δηλαδή πως λέμε ένα φαγκρί χοντρό με μικρό στοματάκι εκεί μπαίνω… Με στοματάρες δεν μπαίνω, αν και κάποτε μου είχαν πει..."
Photo 5/5
Δείτε τι αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο!
ΔΕΣ ΤΗ GALLERY - 5 PHOTOS
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ