Το Τατουάζ: Δείτε πώς γυρίστηκε η σκηνή δολοφονίας που σόκαρε την οικογένεια Μελά! (Vid)
Media

Το Τατουάζ: Δείτε πώς γυρίστηκε η σκηνή δολοφονίας που σόκαρε την οικογένεια Μελά! (Vid)

Η σκηνή που σόκαρε τους τηλεθεατές στο Τατουάζ ήταν η στιγμή που ο Ορφέας σκότωσε τον αγαπημένο της πρώην γυναίκας του, της Ελένης, τον Φίλιππο!

Η οικογένεια Μελά σοκάρεται όταν ενημερώνεται για τη δολοφονία του Φίλιππου! Η Ελένη δεν μπορεί να το πιστέψει και αντιλαμβάνεται πως ο Ορφέας θέλει να την σκοτώσει.

Τα άσχημα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και σύντομα μαθαίνουν όλοι για τον άδικο χαμό του Φίλιππου.

Η Ελένη είναι απαρηγόρητη, αλλά και τρομοκρατημένη, καθώς ο Παύλος λαμβάνει ένα γράμμα από τον Ορφέα που, βέβαια είναι άκρως απειλητικό αφού ούτε λίγο ούτε πολύ λέει πως θα έρθει και η δική τους η σειρά.

Πώς όμως γυρίστηκε η σκηνή της δολοφονίας του Φίλιππου από τον serial killer, Ορφέα στην πετυχημένη σειρά, Το Τατουάζ;

Φυσικά, όπως κάθε απαιτητική σκηνή, ειδικά όταν πρόκειται για σκηνή δολοφονίας, τα πράγματα δεν είναι και πολύ εύκολα αφού χρειάζεται αρκετή ώρα, πολλά "στοπ" και επαναλήψεις για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Φυσικά, οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στη συγκεκριμένη σκηνή έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να έρθουν, όσο πιο σύντομα γινόταν, τα σωστά πλάνα.

Δείτε την γκάλερι με τους... εμπλεκόμενους ηθοποιούς αλλά και το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στη σελίδα της σειράς στο Instagram και θα πάθετε πλάκα για το πώς γυρίστηκε η δολοφονία του Φίλιππου, που σόκαρε την οικογένεια Μελά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved