Exclusive: Ξεκίνησαν σήμερα τα γυρίσματα τηλεοπτικού τρέιλερ και δεν φαντάζεστε για ποιο σόου!
Media

Exclusive: Ξεκίνησαν σήμερα τα γυρίσματα τηλεοπτικού τρέιλερ και δεν φαντάζεστε για ποιο σόου!

Νωρίς νωρίς σήμερα το πρωί ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το τρέιλερ ενός πολλά υποσχόμενου και λαμπερού σόου της ελληνικής τηλεόρασης.

Το ραντεβού είχε κλειστεί σήμερα το πρωί (Τρίτη 14 Μαΐου) στις 11 το πρωί για τέσσερις σημαντικούς ανθρώπους της ελληνικής σόουμπιζ, που ο καθένας τους έχει διαγράψει τη δική του λαμπρή ιστορία στον χώρο του. Είχαν στη διάθεσή τους μία ώρα προετοιμασίας πριν ο σκηνοθέτης του τρέιλερ, πει «φώτα, κάμερα,πάμε» για την έναρξη του γυρίσματος.

Τα γυρίσματα που ξεκινούν σήμερα για το λαμπερό σόου φιλοξενούνται στα στούντιο Κάππα 2 και οι συντελεστές της νέας αυτής φιλόδοξης τηλεοπτικής δουλειάς ήταν από νωρίς στα πόστα τους προκειμένου να πάνε όλα… ρολόι!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σόου πρόκειται να ξεκινήσει στις αρχές της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν και έχει και φυσικά οι φανατικοί θαυμαστές του το περιμένουν πώς και πώς.

Το τρέιλερ και όχι το σόου σκηνοθετούν ο Αλέξανδρος Βουτσινάς και ο Στέλιος Κοτιώνης. Σκηνοθέτης του σόσου θα είναι ο Περικλής Ασπρούλιας, γνωστός από τη θητεία του στον χώρο της τηλεόρασης.

Μέσα στις επόμενες μέρες ξεκινούν γυρίσματα σε μεγάλους χώρους Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο. Τα πρώτα γυρίσματα όμως θα είναι στην Κύπρο.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιο σόου πρόκειται και ποιοι συμμετέχουν στα σημερινά γυρίσματα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved