Δημήτρης Αριανούτσος: «Τον ρόλο στη σειρά τον πήρα με το σπαθί μου»
Media

Δημήτρης Αριανούτσος: «Τον ρόλο στη σειρά τον πήρα με το σπαθί μου»

Επτά νέοι ηθοποιοί έχουν κλέψει την καρδιά των τηλεθεατών αυτή την τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1.

Είναι τα επτά παιδιά της ρομαντικής, κωμικής σειράς «Μην ψαρώνεις», που κάνουν τη ζωή πατίνι στους γονείς τους, αλλά την καρδιά... ζάχαρη στους τηλεθεατές.


Ανάμεσα τους ο Δημήτρης Αριανούτσος, ο οποίος υποδύεται τον 17χρονο μαθητή λυκείου.

«Για να λέμε και τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, είμαι 22 χρόνων και σπουδάζω γραφιστική στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
Ωστόσο, από το σχολείο ακόμη είχα μεγάλη αγάπη στο θέατρο και έπαιρνα μέρος στις σχολικές θεατρικές παραστάσεις» λέει και συνεχίζει: «Ο τόπος καταγωγής μου είναι η Πάρος κι εκεί τελείωσα το σχολείο, θα έλεγα ότι όλοι στην οικογένεια μου έχουμε μια καλλιτεχνική φλέβα, καθώς και οι δύο μου γονείς, ο πατέρας μου Γιάννης και η μητέρα μου Μαρία, παίζουν ερασιτεχνικά θέατρο στο νησί μας. Ετσι, όταν ήρθα στην Αθήνα, παρακολούθησα παράλληλα μετά πανεπιστήμιο και τρία χρόνια σεμινάρια υποκριτικής, αν και πρόθεση μου είναι μόλις πάρω το πτυχίο μου να γραφτώ σε μια δραματική σχολή».


Όσο για τον ρόλο του Κάρολου; «Τον πήρα με το σπαθί μου, ύστερα από οντισιόν στις οποίες η παραγωγή είχε δει πολλούς νέους καλλιτέχνες» απαντά και αναφέρεται κατόπιν στις αντιδράσεις των γονιών του μόλις έμαθαν τα μαντάτα. «Οταν είπα στους γονείς μου ότι θα με βλέπουν στη σειρά, δεν ξαφνιάστηκαν και πολύ , αν και μου είπαν ότι δεν θέλουν να χάσω τις εξεταστικές μου στο πανεπιστήμιο. Και οι δύο είναι φανατικοί τηλεθεατές μου, μαζί με τους συμφοιτητές μου και τους καθηγητές μου από το πανεπιστήμιο που με ρωτούν τι θα γίνει παρακάτω», λέει στην Espresso.


Ποια είναι η γνώμη του Δημήτρη για τον τηλεοπτικό του πατέρα Θοδωρή Αθερίδη; «Είναι τιμή μου που παίζω μαζί του. Είναι πολύ δοτικός άνθρωπος, μας συμβουλεύει όλους και τώρα που θα γίνει παππούς από την κόρη του έχει γίνει πιο γλυκός, θα έλεγα. Μας δίνει τόσα εφόδια. Παίρνω όσα περισσότερα μπορώ από τις κοινές σκηνές μαζί του. Είναι πολύ δημιουργικό να παίζεις μαζί του» εξομολογείται και συνεχίζει αναφερόμενος στον ήρωα του: «Ο Κάρολος είναι ένας πολύ ρομαντικός έφηβος που έχει γοητευθεί από την κόρη της Σάντυς, την όμορφη Ερρικα (Σάντυ Χατζηιωάννου), με την οποία έχει μια ρομαντική σχέση. Το γεγονός ότι μεγάλωσε χωρίς μητέρα τον έκανε να έχει διάφορα περίεργα ψυχολογικά ξεσπάσματα, αλλά ο μεγάλος αδερφός του, ο Λεωνίδας (Γιάννης Ιίντος), και η αδερφή του, η Ρόζα (Ελεάνα Καυκαλά}, αποτελούν πολύ καλά πρότυπα για αυτόν και εκείνος με τη σειρά του θέλει να αποτελέσει παράδειγμα για τον μικρό του αδερφό, τον Αλέξη (Σταύρος Τοπαλίδης)».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved