Περιπέτεια υγείας για γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων που την κρατάει εκτός τηλεόρασης (pics)
Media

Περιπέτεια υγείας για γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων που την κρατάει εκτός τηλεόρασης (pics)

Με 15 χρόνια στο τιμόνι της παρουσίασης ειδήσεων και 22 χρόνια στο μάχιμο ρεπορτάζ η εν λόγω δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων είναι η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών τα Σαββατοκύριακα.

 

Ένα πρόβλημα υγείας όμως που αντιμετωπίζει εδώ και λίγες ημέρες την αναγκάζει να μείνει εκτός τηλεοπτικών στούντιο.

Μια τροχαντηρίτιδα στο ισχίο και μια έντονη ισχιαλγία την κρατούν αυτές τις μέρες μακριά από το ρεπορτάζ υγείας αλλά και τα δελτία του Σαββατοκύριακου που έρχεται, αφού κάνει εντατικές φυσιοθεραπείες. Δεν είναι και λίγο να πονάς σε κάθε βήμα σου. Δεν μπορείς να λειτουργήσεις ή ακόμα και να ανταπεξέλθεις στις απαιτητικές ανάγκες της καθημερινότητας. Έτσι, προκειμένου να γίνει σύντομα καλά, η γνωστή δημοσιογράφος άκουσε τις συμβουλές των γιατρών και έμεινε στο σπίτι ακολουθώντας βήμα προς βήμα τη θεραπεία που χρειάζεται προκειμένου να γίνει καλά και να επιστρέψει ανανεωμένη και υγιής στη δουλειά της και στις καθημερινές της υποχρεώσεις.

Η γοητευτική παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της και ένα μήνυμα με το οποίο ενημέρωνε τους followers της για την περιπέτειά της.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποια πρόκειται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved