Το Τατουάζ: Έτσι θα σπείρει τον πανικό ο Ορφέας (photos)
Media

Το Τατουάζ: Έτσι θα σπείρει τον πανικό ο Ορφέας (photos)

Ο Ορφέας συνεχίζει ανενόχλητος κάτω από τη μύτη της Αστυνομίας να σπέρνει τον πανικό και να οργανώνει τις νέες επιθέσεις του. Την ίδια ώρα ο Τόνυ εξομολογείται στην Τατιάνα τα πάντα για τις παράνομες δραστηριότητες της οικογένειας του, ενώ η Μαργκώ προσφέρει χρήματα στην Τατιάνα για να τον χωρίσει, στήνοντας της όμως μία παγίδα, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές της σειράς να καθηλωθούν.

Η παγίδα στην Τατιάνα

Η Μαργκώ δυναμιτίζει τη σχέση του Τόνυ και της Τατιάνας δίνοντας στον Τόνυ ηχητικά ντοκουμέντα από τη συνάντηση της με την αστυνομικό.

Εκείνος, απογοητευμένος από τη σύντρο­φο του, προσπαθεί να τη βρει και να της μιλήσει, αλλά η Τατιά­να τον αποφεύγει. Συγχρόνως, η 'Ολγα δεν επηρεάζεται από τα λόγια του Αλέξανδρου και της Άννας και είναι αποφασισμένη να μην ξαναγυρίσει στον Στέφανα, τη στιγμή που εκείνος ξεκα­θαρίζει στη Νίκη ηώς δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα πέρα από την 'Ολγα.

Στην Αίγινα, ο νέος συνεργάτης του Αλέξανδρου, ο Αχιλλέας, κερδίζει τις εντυπώσεις και την εμπιστοσύνη του και κανείς δεν έχει καταλάβει τίποτα για τον πραγματικό του χαρα­κτήρα. Αργότερα, ο Τόνυ προσεγγίζει την Τατιάνα και την κατη­γορεί πως «λαδώθηκε» από τη Μαργκώ για να τον χωρίσει. Η να προσβάλλεται από αυτά που πιστεύει ο Τόνυ για εκεί­νη και πριν προλάβει να καταλά­βει το λάθος του τον διώχνει. Εν τω μεταξύ, σ Σωκράτης υποψιά­ζεται ότι η Χριστίνα έχει συχνές επαφές με τον Ορφέα, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει, ενώ ο τελευταίος ανακαλύπτει ένα ψέ­μα του Λευτέρη και τον επισκέ­πτεται με άγριες διαθέσεις.

Από την άλλη, η Ελένη, προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα ζωή μακριά από όσα την πληγώνουν και από τις άσχημες αναμνήσεις, κλείνει τη δουλειά στο Λονδίνο και απο­φασίζει να γυρίσει και να το ανακοινώσει στους δικούς της. Την ίδια ώρα ο Στέφανος κάνει μια κίνηση απελπισίας, προκειμέ­νου να πείσει την 'Ολγα να γυρίσει κοντά του, και πηγαίνει στην Αίγινα να τη βρει. Εκείνη, όμως, αντιδρά άσχημα, ενώ η Άννα προσπαθεί να την πείσει έστω να τον ακούσει και να μη φέρνει αυτή και τον Αλέξανδρο σε δύσκολη θέση. Μια μικρή υποχώ­ρηση της 'Ολγας και ο συγκινητικός τρόπος με τον οποίο τη δι­εκδικεί ο Στέφανος, ο οποίος παραδέχεται τις αστοχίες του, θα φέρουν απρόσμενο αποτέλεσμα στη σχέση του ζευγαριού.

Καλούν τη Χριστίνα για ανάκριση

Ο Τόνυ προσπαθεί ακόμα να πείσει την Τατιάνα ότι έπεσε θύ­μα της ίντριγκας της Μαργκώ, αλλά π Τατιάνα είναι πολύ θυμω­μένη μαζί του γιατί θεωρεί ότι δεν της έχει καμία εμπιστοσύ­νη.

Ωστόσο, με την επιμονή του την πείθει να τον ακολουθήσει και εκείνη παραδίνεται στον ερωτά του. Παράλληλα, ο Ορφέ­ας είναι πλέον ασταμάτητος και αφού η Αστυνομία αδυνατεί να τον εντοπίσει συνεχίζει τη δολο­φονική του δράση σκοτώνοντας μια φαρμακοποιό.

Αυτή τη φο­ρά, όμως, στη σκηνή του φόνου θα βρεθεί κι ένας αυτόπτης μάρ­τυρας, ενώ με την είδηση του νέ­ου εγκλήματος ο Σέκερης είναι σε απόγνωση. Την επόμενη μέρα μια ληστεία σε ένα από τα σπίτια που φρουρεί η εταιρεία του Αλέξαν­δρου έρχεται να ταράξει τα νερά του γραφείου.

Υπεύθυνος, όμως, είναι ο νέος βοηθός του, ο οποί­ος μάλιστα σχεδιάζει μια νέα λη­στεία, βάζοντας έτσι σε τεράστιο κίνδυνο την αξιοπιστία της εται­ρείας. Παράλληλα, Ελένη ανα­κοινώνει στους γονείς της ότι σύ­ντομα θα μετακομίσει μόνιμα στο Λονδίνο, αλλά ο Παύλος αντιδρά έντονα στην απόφαση της και δεν δέχεται με τίποτα ότι θα φύγει για πάντα από την Ελλάδα, σύμφωνα με το My Tv. Στο Λονδίνο, ο Πέτρος κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη της Μαργκώ και της μαθαίνει πώς να κάνει εμπό­ριο όπλων μέσω του dark web ανοίγοντας της νέους ορίζοντες!

Εκείνη, όμως, μαθαίνει ότι ο Τόνυ ξεπουλάει τα καράβια του και γί­νεται έξαλλη. Παράλληλα, η Αστυ­νομία καταλαβαίνει ότι η Χριστί­να έχει επαφές με τον Ορφέα και την καλεί για ανάκριση, ενώ εκεί­νος βάζει στο στόχαστρο του τη... Μάρθα!

Ποιες όμως είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τον Ορφέα και τις απάνθρωπες δράσεις του;

Οι εξελίξεις στις ακόλουθες φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved